1980: Omavahel vaenujalal olevate Tomi ja Lucy Purcelli lapsed Will ja Julie jäävad kadunuks Halloweeni-järgsel nädalal Arkansase osariigis West Finger linnas.

2015: Pensionile jäänud uurija Wayne Hays, kes omal ajal juhtumiga tegeles, vaatab dokumentaalfilmi tegemise raames tagasi tänaseni lahendamata sündmusele.

Nic Pizzolatto poolt loodud "Sünge juhtum" on tagasi ekraanidel. Kolmanda hooaja kaheksast osast kaks esimest jõuavad eksklusiivselt HBO-sse esmaspäeval, 14. jaanuaril. Järgmised osad on eetris järgneval kuuel esmaspäeval samal ajal.

Sarja uut hooaega saab vaadata ka HBO NOW, HBO GO, HBO On Demand ja HBO partnerite striimingteenuste kaudu.

Kolmel erineval ajajärgul hargnevad sündmused räägivad loo Ozarksi piirkonna südames toime pandud õudustäratavast kuritööst ja aastakümnete jooksul aina veidramaks muutuvast mõistatusest.

Uurija Wayne Hays’e rollis astub üles Mahershala Ali, kes 2017. aastal pälvis Oscari rolli eest filmis "Kuuvalgus". 1980-ndatel koos Hays’ga juhtumiga tegelnud uurija Roland Westi rollis näeme Stephen Dorffi ("Kusagil / Somewhere”). Kooliõpetajat ja kirjanikku Amelia Reardoni kehastab Carmen Ejogo ("Selma”).

2015. aastal vaatab mäluga kimpus olev uurija Wayne Hays tagasi 12-aastase ja Will Purcelli ja 10-aastase Julie Purcelli kadumisele, püüdes meenutada 1980. aasta kuritööle järgnenud päevi ja nädalaid ning 1990-ndate aastate sündmusi, kui ta koos oma endise partneri Roland Westiga juhtumis uute asjaolude ilmnemisel kutsuti kohtu ette tunnistusi andma.

"Sünge juhtum” on filmitud Arkansase osariigi loodeosas. Sarja stsenarist on Nic Pizzolatto, kuid neljanda osa autor on David Milch (HBO "Surnumets / Deadwood”) ning kuuenda osa kirjutas Pizzolatto koos Graham Gordy’ga (CINEMAXi "Quarry”).

Pizzolato on ka kahe osa režissööriks, tehes sellega oma režissööridebüüdi. Ülejäänud osade režissöörideks on Jeremy Saulnier ("Hoidke pimedust / Hold the Dark”) ja Daniel Sackheim (HBO "Troonide mäng / Game of Thrones”).