Usaldage eelkõige oma sisetunnet ja esimest emotsiooni (seda nimetataksegi intuitsiooniks). Sel nädalal on esikohal tunded, kohe sellised päris sügavad tunded. Kui unistatakse armastusest, siis ikka sellisest suurest ja kestvast filmiarmastusest.

Sel nädalal on kõik lihtsalt suurem ja võimsam, eriti tundemaailmas.

Mida lubavad aga minu kaardid alanud nädalaks kaheteistkümnele tähemärgile?

Jäär on sel nädalal enesepiitsutaja, ise teeb jälle enda elu raskeks. Nautige parem küünlavalgust, ärge tõmmake end ribadeks.

Sõnn alustab millegi uuega aga olge valmis ka tagasilöökideks. Samas on Sõnn seadnud endale eesmärgi ja teda ei takista sel teel miski.

Kaksikud vajavad aega omaette olemiseks, nende ümber on kuidagi palju elektrit ja nad ärrituvad sel nädalal liiga kergelt. Kui te olete just haige olnud, siis ärge nii ruttu veel välja kiirustage.

Vähk peab tööl seljatagust valvama, keegi seisab seal nuga peos. Suhetes on aga vähk olnud tõrjuv, no vaadake oma lemmikut nüüd natukene teise pilguga, ta ju meeldib teile!

Lõvi on väsinud, aga õnnelik. Eriti tööl. Suhetes tundub talle, et need seksapiiliga kaaslase allutamise mängud on teda väsitanud, ta tahaks lihtsalt kaissu pugeda ja ka nõrk olla.

Neitsi on selle nädala õnneseen. Raha tuleb, kõik sujub, seksi saab, kaaslane imetleb, tähelepanu jagub ja neitsit justkui oodatakse igas seltskonnas.

Kaalud lõpetavad sel nädalal kõik suhted mis neid ahistavad. Kaalud tahavad praegu head seltskonda ja oma huvialadega tegeleda. Neid ei tohi praegu küll ketti panna.

Skorpion purjetab armastuselainel. Vallalised Skorpionid võivad sel nädalal leida kellegi, kes jääb nende ellu pikemaks. Kirge, romantikat, armastust...kõike jagub.

Ambur loobub nädala algul mõnest pahest. Ambur teeb sel nädalal kõike kirega, aga vaadake, et vallalised suhtesoleva südametemurdja lõksu ei lange. Suhtes Ambur leiab aga isegi enda kaaslase jaoks lõpuks natukene aega.

Kaljukits on sel nädalal sõjakas, talle tundub, et kõik ründavad teda. Omaette olles jõuab ta aga oma kunagise unistuseni, tal pole selleks siiani aega jagunud, ehk siis nüüd viite plaani ellu?

Veevalajat paelub kõik ebatavaline, tema hullaks sel nädalal maagiamaailmas ja otsiks seal vastuseid. Veevalaja saab aru, et keegi kontrollib tema elu ja see talle ei meeldi. Andke vabadust!

Kalad peavad sisemist heitlust. Olla suhtes või mitte olla? Miks ei ole ma kaalasel ainus? Kas annan alla või lähen pea püsti üksi edasi? Nädala lõpus annate ikkagi alla.