BTS-i viimane kontsertfilm oli Forum Cinemas kinolinadel alles möödunud aasta novembris ning paljudele üllatuseks käis toona filmi vaatamas kokku lausa ligi 1200 huvilist. „See on ühe kontsertfilmi kohta väga kõva tulemus ning peab tunnistama, et meile oli see esmalt ka täiesti ootamatu,“ selgitas Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Pidime järjest uusi seansse juurde panema, sest kõik saalid osteti lihtsalt ära. Lõpuks oli meil ainuüksi Coca-Cola Plazas toimumas lausa seitse seanssi. Lisaks veel siis linastused Tartus ja Viljandis.“

26. jaanuaril on Forum Cinemas kinos aga linastumas BTS-i uus kontsertfilm „BTS World Tour Love Yourself in Seoul“. Novod märkis, et juba praeguseks on fännid ära ostnud Coca-Cola Plazas ühe Scape saalitäie kohti ning teine seanss on poolenisti välja müüdud. „Tartu seanss on ka praktiliselt välja müüdud ja peame kaaluma võimalusi veelgi seansside lisamiseks,“ lisas Novod.

"BTS World Tour Love Yourself in Seoul" toob ainult ühel õhtul kinoekraanidele fenomenaalselt populaarse Lõuna-Korea poistebändi BTS kauaoodatud "Love Yourself" maailmatuuri raames toimunud Seouli kontserdi, mida fännid tulihingeliselt ootasid.

BTS ehk Bangtan Sonyeondan ehk „Beyond the Scene“ debüteeris 2013 aastal ja on saanud globaalseks fenomeniks, millel on miljoneid fänne üle maailma. "BTS World Tour Love Yourself in Seoul" linastub laupäeval, 26. jaanuaril Forum Cinemas Tallinna, Tartu ja Viljandi kinodes. Kontsertfilmi pikkuseks on 1h 53min. Rohkem infot ja piletid leiab SIIT!