Gunnar Kraft esitles noort kallimat!

Enam kui kahe aasta eest oma 25 aastat kestnud abielu lahutanud Miss Estonia 1988 Heli Mets (50) ja ärimees Gunnar Kraft (54) on kumbki enda eluga tasahilju edasi liikumas. Ei ole teada, kas teenindussfääris, Swedbankis assistendina töötav Heli Mets on enda kõrvale leidnud kellegi, kelle kaissu õhtuti sohval pugeda, kuid Gunnar küll. Hiljutisele Keila-Joa lossi maskiballile, mille korraldas Barclay de Tolly Sõprade Klubi, saabus Kraft, käevangus daam, kes meenutas väga Heli Metsa paarkümmend aastat tagasi…

Õhtu jooksul esines lossis mitmeid nimekaid artiste. Piisas vaid tantsuks mänginud Mart Sanderi Bel-Etage swingorkestri esimestest taktidest, kui Kraft liugles oma noore kaaslannaga tantsupõrandale. Pealtnägijate sõnul jagus Gunnaril silmi vaid oma daamile – mehe kehakeel ei jätnud kahtlustki, et ta on oma kaaslannast sügavalt sisse võetud! Paar veetis pea terve õhtu tantsupõrandal.

Aktsiaseltside Sangar ja Marat omanikeringi kuuluv, muu hulgas ka Tallinna Kaubamaja Grupi nõukogu liige Gunnar Kraft kauni õhtu ega selle kohta, kes säras tema käevangus, selgitusi siiski ei jaga.

"Ma ei soovi enda isikliku elu kommenteerida,“ sõnab ta.

K