Elizaveta Basharova viidi haiglasse 27. detsembri öösel, naine veetis öö haiglas, talle oli seal toeks ema. Basharova ei soovinud oma vigastusi fikseerida ja näitleja vastu süüdistust esitada.

Naise vend tunnistas avalikult, et Basharov tarvitab alkoholi ja selle toimel muutub mees vägivaldseks. Staar ei ole ise senimaani vahejuhtumit kommenteerinud ega paistagi selle pärast palju muretsevat, mees sõitis koos tütrega Prantsusmaale ja naudib seal suusapuhkust.

Portaal Starhit avaldas ka fotod, kus võib näha lõbusas meeleolus Basharovit puhkust nautimas.

See ei ole aga esimene peksmine nende abielus, mille mees maha üritab vaikida. Basharova vend rääkis, et ka eelmisel aastal viidi naine raskete vigastustega haiglasse. Umbes samal perioodil andis paar mitmeid intervjuusid, kus naine kiitis, et kui hea ja hooliv mees Basharov tegelikult on.

Venemaal ei paista enda abikaasade korduv jõhker peksmine staaride karjääri mõjutavat, Basharov on juba 10 hooaega olnud "Venemaa selgeltnägijate tuleproovi" saatejuht ja jätkab selle tasuva tööga ka tulevikus.

Mees teenib tuleprooviga umbes 6600 eurot episoodi eest, samuti on ta ka nõutud ja kõrgelt makstud näitleja telesarjades ja teatris.

Peksu all kannatanud staare on Venemaal teisigi

Vene Föderatsiooni teeneline kunstnik, laulja Kristina Orbakaite kannatas selle aastatuhande alguses samuti vägivalla all, tema armukade abikaasa Ruslan Baisarov peksis naist sageli. Teemal võttis sõna ka Alla Pugatšova, kes tunnistas, et mees oli vabanduseks Orbakaitele korteri ostnud.

2002. aastal šokeeris Venemaa avalikkust uudis lauljatar Valeriya vägivaldsest abikaasast. Naine tunnistas hiljem, et oleks kahel korral peaaegu surma saanud, kuna mees peksis teda nõnda kõvasti.

Tema sõnul ei saanud ta tihti isegi nutta, kui ta abikaasa oli näiteks ta sõrmed ära murdnud, sest kolm väikest last magasid samas korteris.