Stallone kirjutas ja lavastas 1985. aastal “Rocky IV” ja seega on ta vastutav selle eest, et Carl Weathersi tegelaskuju Ivan Drago käe läbi siit ilmast lahkus. Tagantjärele näitleja kahetseb, et kaotas “Rocky” filmiseeriast nii olulise tegelaskuju.

“Palju õnne Carl Weathersile! Sinu etteasted olid imelised! Ta on nii suurepärane näitleja kui ka parim filmipoksija läbi aegade! Tõeliselt imeline, graatsia, jõud ja uskumatult kiire! Teda ei saa järele teha teha mitte keegi! Aitäh, mu sõber — poleks seda kunagi ilma sinuta teha saanud…Pean tunnistama, et kahetsen Apollo liiga varajast surma. Ta oli asendamatu,” sõnas Sylvester Stallone oma kolleegi sünnipäeva puhul õnnitledes.

Poksija surma tõttu sündis möödunud aastal ilmunud filmi “Creed II” narratiiv, milles tema poeg soovib kättemaksuks ette võtta oma isa mõrvari poja. Seega võib öelda, et nii ülejäänud “Rocky” kui ka “Creedi” filmid oleksid Apollo surmata üpris teistsugused. Samas on Stallonel õigus, et Carl Weathers tegi Apollo Creedina suurepärase etteaste ja tema tegelaskuju oli vägagi nauditav jälgida.