Kerli Dello saatis vaatajad sooja kohta

2013. aastal tekkis skandaal, kui ETV otse-eetris saatis kogenud uudisteankur Kerli Dello korrastas oma pabereid ning vaatajate ette ilmus kiri "Mine perse!".

Juhtumi kohta avaldas Dello oma Facebooki lehel pärast kisa ja kära tekkimist vabanduse, milles seisis: "Head inimesed, pilt mis on Teie ees avanenud, on üks rumal ja piinlik aps. See ei ole suunatud kellegi vastu isiklikult, see ei ole minu isiklik seisukohavõtt kellegi ega millegi suhtes. Vabandan."

Liisu Lass võitles otse-eetris naeruga

Endine "Terevisiooni" uudisteankur Liisu Lass sattus 2014. aasta detsembrikuus koomilisse olukorda, kui ei suutnud uudiseid lugedes naeru pidada.

Marko Reikop vandus otse-eetris peapiiskopi ees

EELK peapiiskop Urmas Viilma käis "Tagasi kooli" programmiga kirikuõpetajate kohta käivaid müüte purustamas saates "Ringvaade". Saatejuht Marko Reikop palus külalisel müüte purustada, kuid hoopis ropendas piiskopi ees. "Kuulge, miks te neid kohvikannusoojendajaid peas kannate? Mis kuradi... Vabandust, Kurat on piiblitegelane, võib ikka kasutada," ütles Reikop.

Saatekülaline tegi pahaaimamatult selfiesid

Eelmise aasta mais nägid "Terevisiooni" vaatajad humoorikat hetke, kus saatekülaline otse-eetris endast selfiet tegi.

Piret Järvis ja Martin Veisman tutvustasid parajasti järgmise tunni jooksul ettevõetavaid teemasid, kui taustal istuv järgmine saatekülaline sisustas aega enda ja saatejuhtide pildile püüdmiseks.

Pilte klõpsis TTÜ innovatsiooni ja valitsemise instituudi direktor Erkki Karo, kes tutvustus saates lähemalt 28 ettevõtja asutatud üheaastase elueaga Riigireformi Sihtasutust.

"Terevisiooni" ilmapoiss Henri Laumets puhkes otse-eetris naerma

Üle-eelmine aasta sattus ilmapoiss Henri piinlikusse olukorda, kui ta ei suutnud lihtsalt otse-eetris naeru pidama saada. Õnneks mees kogus ennast ja sai teated ikkagi edastatud.

Elina Purde kleit lagunes saates koost

Näitlejanna Elina Purde tegi kaasa Kanal 2 "Suure mängude õhtu" aastavahetuse erisaates, kus ootamatult tema õlapaeltega kleit üks hetk tema rinna paljastas. Õnneks püüdis naine katki läinud kleidi käega kinni ja meeskonnakaaslane Hanna Martinson aitas paelad taas kinni panna.

"Vallatud tisside" saatejuht Carmen magas purjus peaga otse-eetris

2014. aastal käis Kanal 12 eetris öine telesaade "Vallatud tissid", mis tõi kaasa palju vaatajate kära ja kisa. Veebruarikuus juhtus aga pikantne seik, kui kella kahe paiku öösel, kui saade käima läks, ei tervitanud televaatajaid kaks naissaatejuhti, vaid mitmed tühjad alkoholipudelid ning magava inimese tagumik. Magajaks oli saatejuht Carmen, keda kõikide televaatajate ees äratas üles tema kaastööline Eeva, keda purjutaja une rikkumise eest krõbedate väljenditega kostitas.

Carmen sõnas "Reporterile", et otse-eetris magamine ja tüli oli näitemäng ning stuudios mingit joomingut ei olnud: "See oli teadlikult tehtud vemp ja tegelikult pole keegi seal alkoholi pruukinud."