Netšajeva tunnistas, et saates osalemine ei tundu nii ammune: "Ei taha mõelda, et ma olen nii vana juba. Kuna tegemisi on nii palju, siis mulle just tundub, et aeg läheb väga aeglaselt. See, mis oli täna hommikul, tundub juba, et oli kaks päeva tagasi, kuna nii palju asju on juba tänase päeva jooksul juhtunud."

Lepland tõdes, et tema vanuses läheb aeg juba kiiremini ja mida aasta edasi, seda tempokamalt: "Alates sellest kui 30 ette lõi, kuskil sellest perioodist hakkab selline tunne küll, et need aastad lähevad kiiremini."

Netšajeva leiab, et ta on rahul nii praeguse endaga kui endaga 10 aastat tagasi, kuid on siiski õnnelik, et aeg möödub ja tarkust ning kogemust tuleb aina juurde. Ta lisab, et tema arvates oli 10 aastat noorem halvem olla: "Ei ole nii palju elukogemust, tarkust. Oled noor, tahad kõike proovida ja mõned proovid ei pruugi alati õnnestuda."

Lauljanna meenutab, et kui ta "Eesti otsib superstaari" saates edasi ei pääsenud, hakkasid tal piinlikkusest pisarad jooksma: "Natuke on jah imelik neid asju vaadata. Nii palju aega on mööda läinud ja siis ma ei teadnud veel täpselt, mida tegema peaks ja proovisin kõike järgi."

Olenemata superstaarisaate ebaõnnestumisele on ta siiski õnnelik, et kõik nii läks: "Alati lähebki kõik nii, kuidas peabki minema. Kõik, mis meie elus juhtub, juhtub alati paremuse poole."

Lepland meenutab, et saates osaledes olid elukombed teised, mistõttu võiks nüüd arvata, et siis tehtud pildid on just vastupidiselt hilisemad: "Kõik see riietumisstiil ja see soeng... ei tunne nagu ära ennast. Samas, eks ma olingi selline maapoiss, tulin linna katsetele ja andsin tol hetkel endast parima."

Ta tunnistab, et proovis võidule mitte mõelda ja keskenduda ühele laulule korraga: "Kui oli algamas see superfinaal, kuhu mina ja Birgit Varjun kahekesi jäime, siis ma nagu mõtlesin, et äkki läheb õnneks. Ma ei julenud enne selle peale mõelda, sest Martin Kuningas, kes oli ka samal aastal, teda ma pidasin väga kõvaks vastaseks ja ta oli ka."

Vaata, kuidas Lepland ja Netšajeva superstaarisaates esinesid: