Kohtust välja kiirustav Davenporti ema väitis emotsionaalselt: "Morgan Freeman pilastas oma lapselast, tema põhjustas selle, tema tegi seda!" Enne kohtusaagat ja selle ajal on Freemani lapselapse väärkasutust varemgi mainitud, vahendab veebileht Mirror.

Korra oli Hines oma tolleaegsele poiss-sõbrale isegi sõnumineerinud, et tal on "vanaisa tunded". Freeman ise on kõike eitanud.

Hines oli Freemani esimese abikaasa lapselaps, kelle tapmises süüdistatakse tema poiss-sõpra. Davenport pussitas pealtnägija tunnistusel naist New Yorki tänaval 25 korda. Väidetavalt oli Hines mehele samal ajal avaldanud, et armastab teda, on teda alati armastanud ja jumalad tahaksid "seda". Davenport mõisteti 20 aastaks vangi.

Paar elas korteris, mille eest Freeman maksis ja näitleja on öelnud, et tema ja ta naine olid lapselapse emotsionaalsed, majanduslikud ja füüsilised toetajad.

Mais avaldas CNN loo, milles uuriti mitme naise süüdistusi Morgan Freemani vastu, mille kohaselt ta on ahistanud ja kommenteerinud naiste riietust ja keha.