Kui lauljatar istus filmi lõpus klaveri taha ja esitas lugu "I'll Never Love Again", nägid vaatajad üle kogu maailma vägagi ehedat valu. "Mõnes mõttes meenutan ma seda päeva väga kibedalt," selgitas ta. Nimelt leinasid toona nii tema tegelaskuju kui ka Lady Gaga ise, sest Haus of Gaga tegevdirektor ja tema parim sõbranna Sonja Durham oli samal päeval kaotanud võitluse rinna-, aju- ja kopsuvähiga.

Kuigi kaasnäitlejad ja lavastaja Bradley Cooper olid nõus stseeni filmimist edasi lükkama, soovis Gaga sõnul Durhami abikaasa, et ta jätkaks. Lady Gaga oli palunud ruumis viibinud statistidelt abi oma etteastega: "Mõelge mitte ainult Sonja, vaid selle peale, mis tunne on kedagi kaotada. Mõelge näiteks tema abikaasa peale, minu pärast. Arvan, et see energia tungib sellest ruumist läbi. Arvan, et ta kuuleb seda."

Sonja Durham lahkus siit ilmast 2017. aasta märtsis. Lady Gaga jagas sotsiaalmeedia vahendusel, kuidas sõbranna oli tema elu mõjutanud ja muutnud: "Elan iga päev suurema kire, pühendumuse, kaastunde ja lahkusega kui kunagi varem. Just selline inimene ta oli ja see tõmbas meid ka üksteise poole. Tean, et seda ta mulle alati ka soovis."