"Komöödia lõppes draamaga? Käisin üle pika aja teatris. Näidend oli "Hullemast hullem", komöödia kahes vaatuses. Aga miskipärast seda teist vaatust ei toimunud," kirjeldas lugeja. "Tuli teadustaja lavale ja ütles, et kellegi haigestumise tõttu jääb ära teine vaatus ja piletiraha saab tagasi."

Lugeja sõnutsi hakkasid paljud saalisolijad naerma, arvati, et see on teise vaatuse alguse osa. "Aga, kui tehti uuesti uksed lahti ja korrati, et pidu põhimõtteliselt läbi, siis naeris publik juba vähem. Oli segadust ega räägitud, mis toimub. Teatri kõrval oli ka kiirabi vilkuritega."

Teatri juht Velvo Väli kinnitab, et etendus tuli kahjuks katkestada. Delikaatsetele isikuandmetele viidates ta näitleja nime ei ütle, kuid sõnab, et vestles temaga juba eile õhtul. "Ei ole midagi väga tõsist ja tundub, et kõik saab korda," räägib ta. Sama tükki mängitakse juba homme külalisetendusena pealinnas Draamateatris. Väli teada peaks etendus toimuma.

Mis puutub eilsesse, siis piletiraha tagasi saamise osas anti eile infot lavalt ning selle kohta saab uurida ka Rakvere teatri üldnumbritel.

"Hullemast hullem" on mängukavas juba aasta. Teater ise nimetab seda eksimuste komöödiaks: lavastus toob vaatajani kõik peened nüansid, millest sõltub teatriime võimalikkus. Lavastaja on Elina Purde. Mängivad Indrek Apinis, Ülle Lichtfeldt, Silja Miks, Anneli Rahkema, Peeter Rästas, Eduard Salmistu, Tarvo Sõmer ja Tarmo Tagamets.