Johnny Depp ja Lily-Rose Depp, "Yoga Hosers"

Kevin Smithi õuduskomöödias "Yoga Hosers" mängib Johnny Depp legendaarset Guy Lapointe'i, kes tõttab appi oma tütre poolt kehastatud nutisõltlasest joogalogardile. Üheskoos astutakse vastu kollide armeele, kes üritavad rikkuda üht koolilõpupidu.

Angelina Jolie ja Vivienne Jolie-Pitt, "Maleficent"


2014. aasta sünges fantaasiafilmis astus Angelina Jolie Disney kehastama üht värvikamat ja kuulsama kurikaela Maleficenti, tema tütar Vivienne mängis aga verinoort printsess Aurorat.

Demi Moore ja Rumer Willis, "Now and Then" ja "Striptease"

Foto: Scanpix

Ema ja tütar said esimest korda suurel ekraanil kokku filmis "Striptease". Hiljem astuti koos üles ka draamas "Now and Then", milles Demi kehastas oma tegelase Sami vanemat versiooni ja Rumer mängis noore Sami väikest õde.

Will ja Jaden Smith, "The Pursuit of Happiness" ja "After Earth"

Tänasel päeval on tegemist planeedi kõige filosoofilisema noorukiga, kuid omal ajal vajutasid nad isaga nunnumeetri põhja filmis "The Pursuit of Happiness". Aastad hiljem asusid nad ellu jäämise nimel võitlusesse ulmeteoses "After Earth".

Brad ja Shiloh Jolie-Pitt — "The Curious Case of Benjamin Button"

Foto: Scanpix

Shiloh Jolie-Pitt tegi oma ühesekundilise debüüdi 2008. aasta linateoses "The Curious Case of Benjamin Button". Brad Pitti tütrel jäi kanda pisikese Caroline Fulleri roll.

Tom ja Colin Hanks, "That Thing You Do!" ja "The Great Buck Howard"

Noor Colin Hanks tegi oma esimese rolli Tom Hanksi 1996. aasta filmis "That Thing You Do!". Hiljem sai ta John Malkovichi kõrval veidi prominentsema rolli 2008. aasta tragikomöödias "The Great Buck Howard", kus tema isa mängis ei kedagi muud kui tema tegelaskuju isa!

Alexander ja Stellan Skarsgård, "Melancholia"


Alexander Skarsgård tegi vampiirisarjaga "True Blood" pausi, et vallutada koos isa Stellaniga suuri ekraane. Filmis mängib Stellani karakter Alexandri karakteri pulmas isameest.

Rumer ja Bruce Willis, "Hostage" ja "The Whole 9 Yards"


Rumer Willis astus lisaks emale mitmes filmis üles ka oma isaga.

Ben ja Jerry Stiller, "Zoolander", "Zoolander 2", "Heartbreak Kid" ja "Heavyweights"

On ilmselge, kust Ben Stilleri huumorigeenid tulevad. Mees on koos oma kurikuulsa isa Jerry Stilleriga näidelnud mitmes hittkomöödias, millest üks värvikam kui teine.