Olav Ehala on tuntud eelkõige lauloojana ning filmi- ja teatrimuusika kirjutajana. Tema laulud on populaarsed ja tuntud mitme põlvkonna eestlaste seas. Ehala on kirjutanud muusikat ligi 50 näidendile ja 60 filmile, mille hulgas näiteks “Nukitsamees” ja “Karoliine hõbelõng”.

Helilooja lauludes on võrdselt tähtsad kaunistusterikas meloodia, äratuntav ja isikupärane harmoonia ning nõudlik rütmika. Tema muusika on loodud eranditult eestikeelsetele tekstidele.

Retrobestil astub Olav Ehala lavale koos solistide Lauri Liivi ja Nele-Liis Vaiksooga ning saateorkestriga. Esitlusele tulevad armastatud laulud Eesti filmidest, teiste seas pakuvad äratundmisrõõmu “Vokilaul”, “Näkilaul” ja “Kodulaul”.

Järgmise Retrobesti teema “Filmimuusika eri” viib kõiki filmimuusikamaailma, tuues kaasa temaatilised rekvisiidid, teematoad ja kultusfilmid. Lisaks saab end proovile panna karaokelaval ning retrolaadalt on võimalik kaasa osta kõike, mida kodus kunagi vaja võib minna.

Retrobest 2019 toimub 28. ja 29. juunil Otepääl looduskauni Pühajärve kaldal.

See on planeet Eesti parim stiilipidu - seega hakake juba mõtlema riietuse ja aksessuaaride peale; pühkige oma neljarattaliselt tolm, puhastage karburaatorid, vahetage küünlad ja saatke kirjasõpradele kutse.