Põhja Ringkonnaprokuratuuri süüdistuse kohaselt lõi 25aastane Christopher 2017. aasta 31. detsembril kella 3 ajal öösel Tallinnas Vana-Posti tänaval asuvas ööklubis 30aastast meest rusikaga kaks korda kaela ning näo piirkonda, annab Lõuna Ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kauri Sinkevicius teada. Seejärel jätkas ta kannatanu ründamist ja lõi teda jalaga keha piirkonda ning kaks korda rusikaga vastu pead. Pärast seda, kui 30aastane mees oli Christopheri rünnakust eemaldunud, lõi 29aastane Uku kannatanut kahel korral rusikaga näkku.

Oma tegevusega põhjustasid süüdistatavad kannatanule füüsilist valu ja tervisekahjustuse, häirisid kõrvaliste inimeste õigusrahu ja turvatunnet ning panid toime avaliku korra raske rikkumise.

EHHF 2017

Kroonika andmetel toimus klubis Hollywood kaklus, sest räpparid Arop ja Abraham läksid väidetavalt omavahel tülli. Uku Arop kinnitas eelmise aasta jaanuaris, et tüli päädis politsei väljakutsumisega ning tema ning ta vend Chris viidi käed raudus minema. Esialgne klubikülastaja versioon, et ka Abraham politsei poolt kaasa viidi, ei pea paika. "Olime Chrisiga hommikuni jaoskonnas," sõnas Arop Publikule.

"Läksin ise nendega, et avaldus esitada," sõnas Abraham Publikule toona. Seda, et Abraham ise politseinikega kaasa läks, sõnas ka Aropi mänedžer Kristina Pärtelpoeg.

Kogu tüli oli alguse saanud Abrahami sõnul sellest, et tema juurde tuldi (Aropi) kambaga ja hakati ülbitsema. "Reaalsuses peaks kõik videolindilt olema näha, kuidas ma olen viisakas ja tahan isegi kätt suruda, millest keeldutakse," kirjeldas Abraham.