Tegemist on ühe vanima teleekraanil jooksva sarjaga ja käesoleva 30. hooaja lõpuks on “Simpsonite” tegemisi näidatud kokku 663. episoodis. Variety andmeil on sari aga telekanalile Fox aastate jooksul väga kulukaks läinud ning iga hooaeg sõltub litsentsilepingutest ja kõrvaltoodetest.

Pärast Foxi ühinemist Disney'ga on Simpsonite perekonna saatus aga ebaselge, kuna litsentsilepingud hakkavad teistmoodi toimima. Fox ei poolita enam kulusid 20th Century Foxiga ja iga episoodi tootmisega kaasnevad arved tuleb seetõttu ettevõttel ise tasuda, ent puudub rahaline garantii, mis senini sarja igal aastal uuesti eetrisse on toonud.

Sellest hoolimata sahistatakse välismeedias, et “Simpsoneid” on tellitud veel kaks hooaega. Isegi siis, kui Fox otsustab sarjast loobuda, on Disney'l joonisperekonna elus hoidmiseks teisi variante — näiteks võivad “Simpsonid” eetrisse jõuda hoopis uhiuue voogedastusteenuse Disney+ vahendusel.

Sarja lõpetamisest on sahistatud varemgi. Näiteks 2011. aasta sügisel teatati, et 24. hooajaga maailmakuulsa animasarja tootmine lõpetatakse, kuid juba järgmisel päeval kuulutati, et pärast 24. hooaega tuleb siiski veel ka 25. hooaeg. Kuigi sari on vastu pidanud juba mitukümmend aastat, on kriitikute hinnangul selle kvaliteet alates 10. hooajast alla käinud. “Simpsonite” 30. hooaeg jõuab lõpusirgele tänavu mais.