Näiteks tuli seriaali lõpp näitlejate jaoks nii ootamatult, et sarja peategelast Al Bundyt mänginud Ed O'Neill kuulis sellest olles puhkusel võõraste inimeste käest. Informatsiooni eest tegi ta neile õhtusöögi välja.

Kuigi ekraanilt võib tunduda, et O'Neill on kindlasti ka hea naljamees siis kui kaamerad enam ei filmi, siis Marcyt mänginud Amanda Bearse võib vastu väita. Nimelt ei saanud need kaks viimastel hooaegadel üldse läbi ja seriaali lõppedes ei soovinud nad üksteisega isegi rääkida.

O'Neill on ka andekas võitluskunstides. Näiteks on tal must vöö Brasiilia jiu-jitsus.

Enne kui sarja nimeks sai "Married with Children" ja Eesti telekanalites "Tuvikesed", oli selle autoritel plaan kutsuda seda "Not the Cosbys" ehk "Mitte Cosby'd".

O'Neill oli oma tegelaskujust nii vaimustunud, et tegi ka eraelulisi kõnesid, näiteks sõprade sünnipäeval, olles Al Bundy karakteris. Loomulikult tegi ta neid kõnesid nii, et see, kes vastu võttis pidi kõne eest tasuma.

Sari polnud algselt ka üldse edukas, kuid pärast ühe aktivisti kirja, kes kaebas, et sari reklaamib ebatraditisioonilisi pereväärtusi, sai "Tuvikesed" suuremat meediakajastust ja kerkis üheks populaarseimaks saateks.

Kui O'Neill mõned aastad tagasi Hollywoodi tähtede alleel enda tähe sai, paigaldati ka see kingapoe ette. Seriaalis töötas tema tegelaskuju Al nimelt kingapoes. Näitleja soovis, et seriaal oleks võinud lõppeda sellega, et tema tegelaskuju võidab loterii, kuid tornaado rikub nende tähistamise.