Väidetavalt on 20-aastane Paris täiesti liimist lahti. Noore naise sõbrad on tema pärast mures ja kinnitavad meediale, et Paris on kõigi eest peitu pugenud. Perele lähedased isikud sõnavad, et Paris suundus raviasutusse. Nimelt on naine mures on füüsilise ja psüühilise tervise pärast.

Parisel on ka varem olnud muresid vaimse tervisega. Näiteks on ta võidelnud depressiooniga ja 15-aastaselt proovis ta endalt elu võtta. Ta on ka ennast lõikunud ja püüdnud seda oma pere eest varjata. Naise enda sõnul tulenes see madalast enesehinnangust ja vihkamisest enda suhtes. Ta arvas, et ei saa millegagi hakkama.

Dan Reedi neljatunnine film “Leaving Neverland” keskendub Wade Robsoni ja James Safechucki süüdistustele, milles mehed väidavad, et Michael Jackson ahistas neid seksuaalselt, kui poisid olid väiksed.

Skandaalne film linastus Sundance’i filmifestivalil möödunud reedel, mis leidis aset Ameerikas Utahi osariigis. Filmi olid kaemas ka paljud ajakirjanikud, kes väljendasid oma vastikuid tundeid, mis neis tekkisid seoses filmis väidetuga.

36-aastane Robson väidab, et Jackson hakkas teda ahistama, kui ta oli vaid seitsme-aastane. 40-aastane Safechuck aga väidab, et Jackson hakkas teda ahistama, kui ta oli kaheksa-aastane ja jätkas kuni Safechuck sai 14-aastaseks.