Filmi produtsent Kristian Taska toob välja, et triloogia on teinud omamoodi kübaratriki. „Paistab, et oleme löönud nüüd värava nii pea, jala kui taguotsaga,“ naljatab Taska.

Filmi levitaja Siim Rohtla tunneb avangu üle samuti suurt rõõmu: "Hollywoodis uhkustatakse ikka filmisarjade kogutulemustega. Võime meiegi rehkendada, et „Klassikokkutuleku“ triloogia on nüüdseks kokku Eestis kinodesse toonud 383176 vaatajat ning kolmanda osa avang lükkas ka filmisarja piletitulu eilse seisuga üle kahe miljoni euro piiri. Need numbrid on fenomenaalsed ning tänu võlgneme nende eest muidugi publikule, kelle suure armastuste tõttu ei valminud filmile mitte üks, vaid lausa kaks järge!"

Naerust õhetavate nägudega kinosaalist väljujate poolt sotsiaalmeediasse kirjutatav väljendab, miks uus film taaskord ülipopulaarne on. „Kolmas osa on superäge ja nii naljakas, et sain naerust kõhuvalu,“ kiidab üks vaataja. Teine lisab: „Osad situatsioonid ja naljad on veel paremad kui 1. ja 2. osas.“ Üks eriti kirglik vaataja kirjutab aga: "Ristiisad oli nii lahe, et võiksin seda terve elu vaadata!"

Ka kriitikud tunduvad kolmanda osa suhtes olema positiivsemalt meelestatud kui esimese kahe filmi puhul. Veiko Märka kirjutab Eesti Päevalehes, et "Klassikokkutulek 3" on ehe ja hoogne komöödia ning lisab: "Noorimal vennal pole põrmugi põhjust vanemate ees häbeneda."

2018. aasta parimaks filmiajakirjanikusk valitud Hendrik Alla kinnitab Postimehes, et "Klassikokkutulek 3" on korralikult valmistatud toode, mis vastab kõikidele žanrinõuetele. "Ärge võtke end nii tõsiselt ja andke ajule võimalus ennast siledaks tõmmata," kiidab Alla ning lisab "Te vaatate seda niikuinii!"