"Moodsast perekonnast" tuntud Ariel Winter pani Instagrami pildid, millel poseeris enesekindlalt üsnagi liibuvas riietuses. Staari pea tundmatu välimus pani fännid arvama, et tegu on kirurgilise muutusega. Staar väidab, et kindlasti mitte, vahendab Daily Mail.

Üks fännidest kirjutas, et ei ole midagi viga kui jääda ausaks ja staarile öelda, et ta meeldis fännidele rohkem enne "muutust". Fänn lisas, et Winter oli ilus enne kui ta oma keha lõikama hakkas. Kasutaja leidis, et kui tema öeldu aitab mõnel operatsioonidest mõtleval tüdrukul ennast ilusana tunda, on see seda väärt.

Winter ei jätnud kommentaari sinnapaika ja tundis, et peab ennast kaitsma ja kinnitama, et ilukirurgial ei ole temaga midagi pistmist. Winter tõdes, et kuigi tüdrukute kiitmine on tänuväärt tegevus, siis sellega teeb ta kedagi teist (Winterist ennast) maha ja ilmselt mitte tahtlikult. Näitlejanna lisas, et ta ei ole kirurgide abi kasutanud ja lihtsalt välimuse põhjal millegi sellise eeldamine ei ole naisi toetav seisukoht.

Winter on sotsiaalmeedias hoogsalt väljendanud enda teekonda spordis ja on ilmselge, et ta soovib oma saavutusi uhkelt näidata. Teisalt tuleb tunnistada, et fännide tähelepanu on põhjendatud, sest muutus on tõesti vägagi märgatav.