Naine proovis leida oma meest ka interneti kaudu ja helistas läbi ka kõik nende tuttavad. Arharova pöördus ka politsei poole ning mees leiti kolm päeva hiljem. Hetkel pole avalikustatud, miks mees üldse kodust lahkus ja kus ta oli. Naine väidab, et nende vahel mingit riidu polnud.

"Sõbrad, tänan teid nii palju, et otsisite, toetasite ja ütlesite sõbralike sõnu. Tänu teile leiti Artjem. Elus. Juba on kõik korras, tänu Jumalale! Tänan teid südamest! Vabandan, et ei suutnud kohe vastata. Ma ei sulgenud oma silmi kolm päeva. Ma võtsin appi kõik võimalused, et teda leida: politseist ja ka teistest asutustest, ka küsisin sõprade ja vabatahtlike abi. Halvim on läbi! Veelkord tänan kõiki, kes ei jäänud ükskõikseks," kirjutad naine sotsiaalmeedia postituses.

Arharova ei lase erinevatel kuulujuttudel aga ennast kõigutada ning kordab, et tema ei olnud põhjus, miks mees lahkus. Varem on ta kirjeldanud intervjuudes, et nende kodus on idüll ja nende suhe lausa õitseb.

Mees kadus jäljetult 26. jaanuari õhtul. Ta oli külastanud Kiievi metroojaama juurest asuvat kohvikut ja pärast lahkumist teda rohkem ei nähtud.