Lauljaga tehtud intervjuus tõdes ta, et tema elu parim aeg on praegu: "Kõik on uus. Mul oleks elus nagu teine tuul- 50 on minu jaoks olnud imeline," vahendab The Sun.

Viimased kaks aastat on laulja kõrval nähtud noort tantsijat Pepe Munozit. Fännid eeldavad, et laulja on leidnud oma ellu uue romantika. Pole kahtlustki, et Munoz ja Dion on ääretult lähedased. Nad reisivad koos ja mees viibib ka intervjuu andmise juures.

Laulja rõhutas, et kuigi ajakirjandus on üritanud rõhutada, et esimene abikaasa just suri ja juba on ta uue leidnud, siis päris nii need lood ei ole: "Jah, minu elus on uus mees, aga mitte SEE mees." Dion kardab, et selline tähelepanu on Munozile liiga rõhuv: "Alguses oli see talle ilmselt liiga palju, kui me koos töötama hakkasime ja tantsima."

Dion selgitas, et kuigi nad hakkasid sõpradena kohe väga hästi läbi saama ja see arenes väga lähedaseks sidemeks, pole seal siiski romantikat: "Me oleme sõbrad, me oleme parimad sõbrad. Muidugi me kallistame ja hoiame käest kinni ja käime väljas, see jääb inimestele silma. Ta on džentelmen. Ta annab mulle oma käe, et väljas käia." Munoz veedab lauljannaga nii palju aega vaid sellepärast, et aidata tal treeningute ja stiiliga parimas vormis olla.

Naine kinnitas, et teda ei häiri arvamused, justkui oleks tal uus mees: "Mind ei häiri, ta on nägus ja me oleme parimad sõbrad." See ei tähenda siiski, et aastaid armastatud abikaasa oleks ununenud: "Ma näen teda iga päev oma laste silmis. Ta andis nende aastatega mulle nii palju jõudu ja nii palju, mida avastada."

Ometi on siiski midagi, mis avanes Dionile alles peale mehe surma- moemaailma. Julge stiilivalik ja suurte disaineritega koostöö jõudis lauljannani alles peale abikaasa surma. Viimaste avalikel üritustel on Dion oma julgete valikutega langenud kriitika alla, sest lauljanna on tunduvalt kõhnem. Dion ise kommentaaridest ei huvitu: "Kui mulle meeldib, siis ma ei taha sellest rääkida. Ära isegi näe vaeva ja ära tee pilti. Kui kellelegi meeldib, ma olen olemas. Kui ei meeldi, jäta mind rahule."