Eesti ärimees kosib Läti näitleja

Maksutulude järel kaovad Lätti ära ka eesti mehed – Toomas Hendrik Ilves ees ja ärimees Aimur Kruuse (48) järele! Kroonika on sellise kaotuse üle siiski rõõmus, sest Läti Rahvusteatri näitleja Evija Skulte (43) ja Grenader Grupp OÜ omaniku Aimur Kruuse suhe on meie lõunanaabrite pilgu all vastu pidanud juba pea kaks aastat. Nüüd on asi veelgi kindlam – Evija ja Aimur kihlusid!

Aimur palus Evija kätt detsembris välisreisil romantilises kohas mägedes. Nad istusid imeilusa vaatega pingil ja mees sosistas Evijale ettepaneku kõrva… Paar kohtus spaas ja alguses Aimur ei teadnudki, et tegemist on kuulsa näitlejannaga!

Evija ja Aimuri suhe ilmnes Lätis mullu kevadel. Oktoobris kiitis Evija Aimurit intervjuus ajakirjale Ieva: "Ta on väga nutikas, erudeeritud ja intelligentne."

Palju õnne – ka Kroonika toimetuses pauguvad šampanjad!

Ain Mäeots uue saatjaga

Lavastaja Ain Mäeotsa (47) uue tüki "Mulla all" esietendus Solarise Apollo Kinos läks täissaalile ja edukalt – sama edukalt näib Ainil sujuvat ka eraelus. Eelmisel aastal oma abikaasa Kristel Mäeotsaga (40) abielu lahutanud Aini saatis esietendusel juba uus daam.

"Tegemist oli minu kaaslasega, rohkem ma temast ei räägi," ütleb Ain. Küll aga jagub tal kiidusõnu „Mulla all“ näitlejate aadressil. "See on väga inimeste lugu,“ lisab Ain. „Tükki vaadates saab nii nutta kui naerda. See on lugu keset inimesi ja selles sisalduv huumor kasvab välja orgaaniliselt."
Mäeots lisab, et ta tundis uhkust, kui pärast etendust rahvas saalis püstijalu aplodeeris.