1. "Vihane kaheksa” (2015)

Parima originaalmuusika eest Oscari võitnud “Vihane kaheksa” (2015) – Tarantinol on hääleroll ehk ta on kaadritagune jutustaja.

2. “Vabastatud Django” (2012)

Parima meeskõrvalosa (Christoph Waltz) ja originaalstsenaariumi (Quentin Tarantino) eest Oscarid võitnud “Vabastatud Django” (2012) – Tarantino astub üles pisirollis kaevanduskompanii The LeQuint Dickey Mining Co töölisena, pidades lühikese paarilauselise dialoogi peategelasega (Jamie Foxx) ning hiljem ka eepilise, plahvatusega tulevahetuse. Teine episoodiline ilmumine on lintšimisretkele suunduva Robertina, aga siis on tal kott peas ja raske aru saada, et tegemist on Tarantinoga.

3. “Vääritud tõprad” (2010)

Waltzile samuti meeskõrvalosa eest Oscari toonud “Vääritud tõprad” (2010) – siin on Tarantinol koguni kaks rolli: esimene juutide eriüksuse poolt skalpeeritud nats ja USA sõdur natside fiktiivses propagandafilmis “Rahvuse uhkus”, mille esilinastusel ühes Pariisi kinos Kolmanda Reichi juhtkond viibib. Filmihuvi neile ka saatuslikuks saab.

4. "Surmakindel“ (2007)

Tarantino astub "Surmakindla" väikeses rollis üles Warrenina.

5. “Kill Bill: Pruudi kättemaks 2” (2004)

Verine märul “Kill Bill: Pruudi kättemaks 2” (2004) – Tarantinol on kehatu roll lavastaja kaadritaguse häälena.

6. “Kill Bill: Pruudi kättemaks 1” (2003)

Seevastu sama filmi esimeses, 2003. aastal valminud osas on ta Jaapani kurikuulsa Yakuza jõugu Crazy 88 liige ning vähemalt pool neist saavad filmis ka surma.

7. “Jackie Brown” (1997)

Oscarile nomineeritud thriller “Jackie Brown” (1997) – siin on režissöör Tarantino andnud hääle telefoni automaatvastajale.

8. “Pulp Fiction” (1994)

Parima stsenaariumi eest Tarantinole esimese Oscari toonud “Pulp Fiction” (1994) – Tarantino kehastatud Jimmiel on paariminutine dialoog palgamõrvaritega (mängivad John Travolta ja Samuel L. Jackson), kellele ta püüab ülimalt sugestiivselt selgeks teha, et tema garaaži toodud laip peab enne naise kojutulekut olema kadunud.

9. “Marukoerad” (1992)

Thriller “Marukoerad” (1992) – Tarantino ilmub filmi avastseeni Mr. Brownina seksist pakatavate metafooridega, hiljem on tema roll teemandiröövis lühike, ent see-eest dramaatiline. Olles saanud peast haavata, jätkab ta oma kuriteokaaslaste sõidutamist, kuid silma tikkuv veri segab nägemist, auto sõidab teelt välja ja Mr Brown sureb õige pea.

10. "My Best Friend's Birthday" (1987)

See pole küll otseselt pisiroll, aga seda ei loeta ka Tarantino tuntuimate filmide hulka, sest see jäi poolikuks.

Kui 1986. aastal töötas Quentin Tarantino veel ühes Los Angelese filmipoes, siis kulutas ta suurema osa oma ajast keskendudes oma esimesele filmile. Kahjuks ilmnes peale filmimist, et heli ja pilt polnud omavahel sünkroonis. Tagatipuks läks ruum, milles filmirull asus, põlema ja koopia hävines. Tarantino ei andnud aga alla ja pühendas end stsenaristikale ja järgmisel aastal kirjutas ta Tony Scotti filmi “Tõeline romanss” ("True Romance") käsikirja.

Kindlasti on Tarantinol roll ka tema uues filmi "Once Upon a Time in Hollywood", mis linastub juulis.