Uus-Meremaalt pärit lauljanna väitis algselt, et tätoveering on sünnipäevakingi Harry Styles’ile. Nimelt on Kelsy suur Harry fänn. Pole aga teada, kas nad päriselt teineteist teavad.

Nüüd on naine aga avalikult välja öelnud, et tätoveering polegi päris. Tegemist oli reklaamitrikiga, et juhtida tähelepanu lauljanna värskele laulule, mis räägib Harry Styles’ist.

Kelsy postitas internetti video, milles ta selgitab, et mullu aprillis olid tema elus väga rasked ajad, sest tema koer Diva suri ära ja lõppes ka Kelsy suhe. Naise sõnul ei soovinud ta kirjutada aga mingit järjekordset nutulaulu raskest elust. Nii sündiski hoopis lugu Harry Styles’ist.

Tätoveering tehti koostöös meigikunstnikuga ja Kelsy enda sõnul nägi see tobe välja, kuid see oligi asja mõte. Et esialgu näeks kõik aga võimalikult usutav välja, siis kaasati plaani ka tuntud tätoveerija.

Tänu tätoveeringule sai Kelsy meeletult tähelepanu. Temaga soovisid ühendust võtta erinevad väljaanded, telesaated, juutuuberid ja paljud muud asjast huvitatud inimesed.

Nii et kokkuvõttes oli tegemist väga osava turundustrikiga, mis töötas ja millele ei kulunudki eriti raha.

Kuula lugu ja vaata videot SIIT: