Mees väidab, et tema lugu oleks räägitud juba aastaid tagasi, kuid printsess Diana surma tõttu jäi kõik salajaseks: "Me usume, et Diana teadis minu olemasolust ja pani pildi kokku." Dorante-Day on veendunud, et printsess Diana plaanis informatsiooni avaldada, kuid kahjuks läks teisiti, vahendab veebileht New Idea.

Dorante-Day selgitab: "Sel ajal liikus kuningliku pere kohta palju kuulujutte ja minu olemasolu oli üks neist. Ma arvan, et Diana oli olukorras, kus ta sai oma elu kohta palju uut informatsiooni teada, kuidas teda ülekohtuselt koheldi, ja ta plaanis selle avalikustada."

Ta sündis 1966. aastal ja nüüd väidab, et tal on oma vanemate kohta isegi tõestusi, näiteks sünnitunnistus, kus on vanemateks määratud võltsnimed. Dorante-Day väidab, et Camilla rasestus 1965. aastal, kuid hoidis seda salajas. Ta adopteeriti paari poolt, kes töötas kuningliku pere heaks ning adopteerinud isa pälvis hea töö eest isegi auhinna.

Dorante-Day väidab, et vanaema, kellega ta väga lähedane oli, ütles talle mitmeid kordi, et on prints Charlesi ja Camilla laps: "Ta lihtsalt ei vihjanud seda, ta ütles mulle otse."

Foto, mis peaks tema päritolu tõestama on Dorante-Dayst teismeeas, kus ta väidetavalt näeb väga prints Charlesi nägu välja. Mehe sõber leidis, et isegi prints William oli noorena sarnane. Ka abikaasa on veendunud, et elab koos kuningliku verega: "Me usume, et kuninglikud hoidsid teda kuni ta oli 18 kuud vana ja Diana teadis... ta plaanis selle avalikustada."