Peo meeleolu lõi DJ Erkki Sarapuu ja terve õhtu vältel degusteerisid külalised Hiina ühe tunnustatuima brändi Moutai sorgoviinaga segatud kokteile.

Moutai on eestlaste jaoks veel vähetuntud luksuslik alkohoolne jook, mida valmistatakse eksklusiivselt Hiinas Maotai linnas. Joogi valmistamine kestab aastaid. Esimese aastal destilleeritakse sorgoviina 9 korda. Seejärel hoitakse jooki kolm aastat portselanvaatides. Kõige väärtuslikumaks alkoholibrändiks nimetatud Moutai on maailma suurima rahvaarvuga riigis kõrgelt hinnatud – seda pakutakse ametlikel üritustel ja kõrgete väliskülaliste vastuvõttudel. Lisaks on see ainus alkohoolne jook, mida Hiina diplomaadid ametlikel välisvisiitidel partneritele kingivad.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena