Natasha rääkis enda raskustest meediale, naise sõnul läks kõik allamäge pärast lahutust, tema endine abikaasa ei jätnud talle mitte midagi. 1981. aastal Vogue’i esikaanel olnud nüüdseks 57-aastane naine tunnistas, et ei taha ka tülitada enda kahte täiskasvanud last.

"Ma olin kõikide ajakirjade kaantel, kõik armastasid mind. Mulle maksti kolme või nelja aasta jooksul miljoneid dollareid vaid 20 päeva töö eest," meenutas naine.

"Ma käisin õhtusöögil Jack Nicholsoniga, järgmisel päeval Andy Warholi, Roman Polanski või isegi Harrison Fordiga. Ma käisin pidudel Melanie Griffithi, Don Johnsoni, Simoni ja Garfunkeliga," tuletas naine meelde pööraseid ja glamuurseid aastaid.

Natasha oli isegi kutsutud Madonna ja Sean Penni pulma, kuid ei jõudnud sinna, kuna tal oli pohmakas. Urbana väidab, et endine abikaasa ei jätnud pärast lahutust talle mitte midagi, seega ei suutnud ta enam üüri maksta. "Ta maksis kõige eest minu rahaga. Ainult kaks päeva pärast meie tutvumist tahtis ta mulle BMW osta. Ma olin loll ja andsin talle raha. Ma olin armunud," pihib endine modell.

Neil päevil magab Nastasia pankade eesruumides, mõnel ööl õnnestub tal peavarju saada sõprade juures. Depressiooniga võitlev modell soovib, et laped saaksid tema üle uhked olla. "Mul on kõrini raha kerjamisest. Kõik inimesed on minu juurest ära läinud. See ei üllata mind. Viimased paar ööd olen veetnud ühe sõbra juures, kuid peagi pean taas võtma oma käru ja neli asja ning otsima uue ööbimispaiga. Ma tahan elada, ma ei taha vaid kuidagi elus püsida," on naine ahastuses.

Pärast Nastasia liigutavat intervjuud alustas üks naise sõber rahakogumiskampaaniaga, et aidata modellil taas jalad alla saada.

"Üks kaheksakümnendate tippmodelle on oma elus jõudnud tõelisesse madalpunkti. Tal ei ole kuskil elada, samuti pole tal raha, et osta eluks vajalikke asju," kirjutab sõber.

Nüüdseks on endise tippmodelli heaks kogutud juba 3000 eurot.