Kui oled Elisa kasutaja

1. "Täht on sündinud"

Elisa videolaenutuse sõbranädala soovituste nimekirja avab möödunud aasta üks suurimaid ja enimvaadatumaid linateoseid! Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Bradley Cooper kogenud muusikut Jackson Mayne’i, kes avastab majanduslikes raskustes rabeleva artisti Ally (Lady Gaga) ja armub temasse. Jackson tirib Ally, kes on juba loobumas oma unistusest kord lauljaks saada, rambivalgusesse. Ja ehkki Ally karjäär läheb tõusuteed, on nende omavaheline suhe määratud nurjumisele, kuna Jackson peab halastamatut võitlust oma sisemiste deemonitega.

2. "Naised vs mehed: Puhkus Krimmis"

Kolm abielupaari on olnud aastaid tore sõpruskond, kuid paraku kaob paaride suhetes kirg ja romantika. Siis otsustavadki kolm sõpra üheaegselt oma naistest lahutada, et siis üheskoos seda pidulikku sündmust tähistada. Parim paik selleks on loomulikult kuurort, kus on palju päevitunud ja bikiinides kaunitare. Paraku peatuvad samas hotellis ka nende eksnaised, mis toob kaasa hulganisti sekeldusi ja probleeme. Kired löövad lõkkele, kättemaks on magus – kuurordis lahvatab naiste ja meeste vahel tõeline kodusõda, kus vahendeid ei valita.

3. "Kõiges on süüdi armastus"

Filmi süžee keerleb ümber eduka ärimehe Jocelyni, kes on nii egoistlik seelikukütt, et on juba ka ise endast tüdinud. Naiste tähelepanu võitmiseks ei põlga ta ära ühtki vahendit. Et võrgutada noort kaunist medõde, teeskleb ta ratastooliinvaliidi. Neiu aga tutvustab teda oma õele, kes on tõepoolest ratastooliinvaliid. Siis aga juhtub midagi kummalist. Tunded võtavad võimust, Jocelynist saab omaenda vale pantvang ning tõtt tunnistada on üha raskem. Romantiline ja nipsakas komöödia “Kõiges on süüdi armastus” räägib armastuse jõust, millele alistuvad kõik.

4. "Küll ma olen ilus"

Renee elu on pidevate dieetide ja trennide okkaline rada. “Julge algus on pool võitu,” mõtles Looja ning kukutas vaesekese trenažööril uperkuuti. Renee lööb pea ära – ja teda valdab petlik veendumus, et ta on nüüd vastupandamatu. Sõna otseses mõttes uuesti sündinuna võrgutab ta enesekindlana noormehi, osaleb bikiinivõistlusel ega häbene end isegi modelliks pakkuda. Paraku pole Renee teiste silmis raasugi muutunud. Igatahes mitte väliselt. Aga sisimas? Võib-olla muutis tärganud enesekindlus teda tõepoolest?

Kui oled TVPlay Premium kasutaja

1. "Reisisiht - pulm!" ("Destination Wedding", 2018)

Film “Reisisiht - pulm!” toob taas kokku Hollywoodi jumaldatud staarid Keanu Reevesi ja Winona Ryderi sotsiaalselt kohmetute Franki ja Lindsay rollis. Teel pulma kohtudes avastavad nad palju ühist: mõlemad vihkavad pruuti, peigmeest, pulma, iseend ja eeskätt teineteist. Olles nädalavahetuse üritustel sunnitud pidevalt kokku puutuma ning kuna nende rõõmutu olek teisi külalisi eemale peletab, mõistavad Frank ja Lindsay, et kui kellegagi piisavalt kaua suulist lahingut pidada, võib kõike juhtuda. Kui kirg tülitsemisest võitu saab, tuleb otsustada, kas peale jääb südamehääl või terve mõistus.

Osatäitjad: Keanu Reeves, Winona Ryder

Režissöör: Victor Levin

2. "Armastus on see..." ("Love Actually", 2003)

Tipptasemel romantiline komöödia armastatud staaridega. Armastus on kõikjal, purustades südameid, tuues endaga kaasa naeru ja pisaraid (pluss kohutavalt piinlikke situatsioone) ning julgustades meid riskima ka siis, kui väljavaated edule on nullilähedased. Armastuse küüsist ei pääse ka poissmehest peaminister (Hugh Grant), eraklik kirjanik (Colin Firth), staazhikas abielupaar (Emma Thompson ja Alan Rickman), oma pulmi ootav pruut (Keira Knightley) ega keegi teine selles loos, kus erinevad inimsaatused põimuvad ja põrkuvad just tänu armastusele.

Osatäitjad: Bill Nighy, Colin Firth, Liam Neeson, Emma Thompson, Martin Freeman, Chiwetel Ejiofor, Keira Knightley, Hugh Grant, Laura Linney, Alan Rickman, Billy Bob Thornton, Rowan Atkinson, January Jones, Adam Godley, Denise Richards, Rodrigo Santoro

Režissöör: Richard Curtis

3. "Rumal pöörane armastus" ("Crazy, Stupid, Love", 2011)

Keskikka jõudnud Cal Weaveril (Steve Carell) on elu kui unistus - hea töökoht, kena maja, vahvad lapsed ja naiseks keskkooliaegne armastatu. Ent kui Cal saab teada, et Emily (Julianne Moore) on teda petnud ning tahab lahutust, kukub see "ideaalne" maailm kiiresti kokku. Cal kohtub ja sõbruneb ülieduka naistemehe Jacob Palmeriga (Ryan Gosling). Jacob püüab Cali masendusest välja tuua ja sundida teda eluga edasi minema, avades ta silmad kõigele sellele, mida hetkel enesehaletsuses püherdav mees seni märganud polnud: flirtivad naised, mehised joogid ja stiilne riietus, mida kohalikust supermarketist ei saa.

Osatäitjad: Steve Carrell, Ryan Gosling, Emma Stone, Julianne Moore, Analeigh Tipton

Režissöör: Glenn Ficarra, John Requa

4. "Adaline'i aeg" ("The Age of Adaline", 2015)

Adaline Bowman (Blake Lively) on ime läbi kaheksa aastakümmet 29-aastane olnud. Ta on elanud üksilduses ning vältinud lähedust inimestega, kes võiks ta saladuse paljastada. Juhukohtumine karismaatilise filantroobi Ellis Jonesiga (Michiel Huisman) sütitab temas taas kire elu ja armastuse vastu. Kui aga nädalavahetus mehe vanematega (Harrison Ford ja Kathy Baker) ähvardab tõe päevavalgele tuua, langetab Adaline otsuse, mis muudab ta elu igaveseks.

Osatäitjad: Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman

Režissöör: Lee Toland Krieger

5. "Karge meele igavene sära" ("Eternal Sunshine Of The Spotless Mind", 2004)

Parima originaalstsenaariumi Oscar!

Joel Barish (Jim Carrey) kuuleb, et ta kunagine tüdruksõber Clementine (Kate Winslet) lasi doktor Mierzwiakil nende ühised mälestused ajust kustutada. Et mitte naisele alla jääda, otsustab Joel sama protseduuri kasuks. Kui doktori abilised Stan ja Patrick ühel õhtupoolikul Joeli korteris operatsiooni ette võtavad, üritab Joel oma mälestused Clementine’ist siiski tallel hoida...

Osatäitjad: Jim Carrey, Kate Winslet, Tom Wilkinson, Mark Ruffalo, Elijah Wood, Kirsten Dunst

Režissöör: Michel Gondry

Kui oled Telia kasutaja

1. "Allesjäänud“ ("The Leftovers“) – seriaali kõik hooajad on saadaval Telia HBO keskkonnas

2. "Qatar Total Open WTA tennisemängude otseülekanded Telia LIVE erikanalil (täpsem kava on nähtav kanalil)

3. "Täht on sündinud“ ("A Star Is Born“)

4. "Vennas“ ("Kin“)

5. "Trolli lood. Kodu, kallis kodu“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "From Dusk Till Dawn" - seriaal

2. "Misfits"

3. "Gotham"

4. "Born on the Fourth of July"

5. "Moonlight"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja

1. "The Expanse"

2. "Jack Ryan"

3. "30 Rock"

4. "Hot Fuzz"

5. "Lorena"