"Kas pool pileti raha kohutava heli eest saab tagasi," küsib üks külastaja Facebookis juba kontserdi toimumise ajal.

"Kohutav pettumus oli tõesti, ei suutnud nautida isegi neil paaril hetkel kui heli oli talutav. Olime suhteliselt ees ja no oli tahtmine lihtsalt ära minna. Olen palju kontserditel käinud ja see oli kahjuks kõige halvem kogemus, isegi Saku tavalise kehva heliga võrreldes," lisas teine.

"Inimesed lahkusid, sest neil hakkas paha juba soojenduse ajal. Olge nüüd inimlikud, tunnistage oma vigu ja andke me raha tagasi. 4 kuud ette ostetud pilet, palju ootamist ja et meid siis nõnda saaks kohelda? Inimesed ei saanud aru isegi, et läbi sai, sest ta häält oli nii halvasti kuulda. Ise leidsin, et Jes solvus selle korralduse peale ning seetõttu nad lahkusidki nii tuimalt. Ei mingit kummardust, tagasi lavale tulekut, ei midagi. Ootame meelsasti raha tagastust, siis on vähemalt midagigi teie üritusel pakkuda," lisas kolmas.

Ürituse pressiesindaja Gunnar Viese ütleb, et ürituse heli määrab iga bändi oma helimees. "Kui bändi helimees on otsustanud heli just nii keerata, siis korraldaja ka parima tahtmise juures ei saa sinna mitte midagi teha. Kindlasti mängib oma rolli ka kui kogenud helimees on, sest Saku Suurhall pole just kõige lihtsam koht heli teha."

Samas tõdeb Viese, et Saku Suurhallis on olnud ka väga hea heliga kontserte (James Blunt, Rammstein), seega süüd ei saa täielikult Saku Suurhalli kurikuulsa akustika kaela täielikult ajada.