Gaga jagas Twitteris lõbusat pilti endast ja Cardi Bst sõbralikult sädistamas ja kirjutas juurde, et noort räpparit peaks toetama, vahendab E!News.

"Nii raske on selles tööstuses naine olla. Mida selleks vaja on, kui kõvasti me töötame läbi alavääristavate katsumuste, lihtsalt, et teha kunsti. Ma armastan sind Cardi. Sa väärid oma auhindu. Tähistame ta võitlust. Kiidame ja austame teda. Ta on julge," kirjutas Gaga Cardit kritiseerinud fännidele.

Cardile on toetust avaldanud veel teisigi artiste. Näiteks räppar Chance, kes kirjutas, et nii hitte täis album on auhinda igati väärt: "See on liigagi teenitud, album oli otsast lõpuni hitid. Oleks väär su eilset õhtut mitte austada. Nii hea meel su üle, sa tegid ajalugu ja sa tõid oma mehe lavale kaasa, keda ma nägin otseselt kõnesid ja toimetusi tegemas, et teha kindlaks, et kõik sind õigesti kohtleks. Vaata, sa pead seda hetke nautima. Täiesti peesitama selle valguses, SA oled seda väärt. See tunne, mida väga vähesed teavad, aga sina tead. Jumal õnnistagu sind ja näeme varsti."

Cardi tänas oma toetajaid ja tunnistas, et nutab kui albumit kuulab: "Ma kuulan oma albumit ja nutan, sest ma tean, millisest põrgust ma seda tehes läbi läksin. See on alati magushapu mälestus. Aitäh kõigile, kes mind toetavad ja kuulavad. Ma olen tänulik ja õnnelik ja veelkord aitäh kõikidele artistidele, kes minuga koostööd tegid."