Vanima poja ja Bradi keerulised suhted

Meedias on palju spekuleeritud, et tegelikult oli lahutuse põhjuseks pereisa ja Kambodžast adopteeritud poja Maddoxi vaheline kaklus lennukis, mille vahele Angelina läks. Bradi esindajad on jutte korduvalt eitanud, kuid poja ja isa vahelised suhted pole siiani soojenemis märke näidanud. Nüüd on Maddox juba 17-aastane ning käib Los Angeleses tihti erinevate neiudega kohtingutel.

Kumb valetab, kas Angelina või Brad?

Pärast abielu purunemist olevat Angelina rääkinud pojale Paxile, et Brad ei tahtnudki teda adopteerida 2007. aastal. Brad süüdistab Angelinat valetamises, kuid Pax usub rohkem ema ning on Angelina poole valinud. Kohus hoiatas naist, et ta ei tohi lapsi mõjutada ning ta pidi ka oma lastele rääkima, et isaga suhtluse katkestamine on neile halb.

Brad ütles, et tema tahtis Paxi adopteerida, kuid US Weekly allikas ütles, et tegelikult olid mehel 12 aastat tagasi suured kõhklused, sest paar oli just esmakordselt saanud bioloogilisel teel vanemateks ning 3-aastane poiss ei osanud sõnagi inglise keelt.

Pax ei soovinud eelmine aasta ka 55-aastaseks saanud Bradile sünnipäeval õnne.

Angelina hoiab Zaharat endale

Jaanuaris tähistas Jolie-Pitti perekonda teise lapsena adopteeritud Zahara 14. sünnipäeva, kuid suurelt peolt puudus tema isa Brad. Nimelt oli Bradi eemalolek Angelina otsus, kes selle peo ka korraldas.

US Weekly andmetel pidi Brad leppima sellega, et ta nägi Zaharat kaks nädalat enne sünnipäeva ehk jõuludel.

Isa koopia igatseb Bradi

Kuulsa filminäitlejaga on visuaalselt kõige sarnasem Shiloh, kes sel kevadel tähistab juba 13. sünnipäeva. Juba eelmisel suvel rääkisid meedia väljaanded, et tüdruk on väsinud sellest, et ta peab pidevalt reisima ja ei näe oma isa.