"Ma olen kuulsaim eestlane maailmas. Ma olen nagu Justin Bieber. Ma olen otseselt kõige kuulsam eestlane maailmas, kindlasti," kinnitab Cash veebilehe NME ajakirjanikule.

Ta tunnistab, et kuigi on laulus maininud, et peaks hoopis Miamis olema, pole ta seal veel kunagi käinud: "Ma tunnen, et see oleks mulle nii inspireeriv, et lihtsalt paiskaks mu ajud välja." Sellest olenemata rõhutab ta, et oma päritolu mäletamine on oluline.

Kindlasti on poja saavutuste üle kõige uhkemad just vanemad: "Isa proovib mulle koguaeg ideid anda- "Sa peaks hakkama plakateid müüma", sellised armsad isa värgid." Ka hiljuti võidetud EMA auhinnad on Cashi vanemate juures.

Ajakirjanik kirjeldab Cashi kui avameelset ja armsalt naiivset artist, kes usub, et me kõik oleme jumalad: "Absoluutselt ma usun seda. Aga me oleme nii alla surutud ja mulle tundub, et sotsiaalmeedia surub meid veelgi alla. Me ei mõtle kunagi, mis me oleme või millest me tehtud oleme. Mulle tundub nagu me oleks lihtsalt kehad. Me kasutame ainult 10% oma ajust ja inimesed on nagu "jah, see on normaalne". Miks ei mõtle keegi iga päev "jou, me suudame teha nii palju rohkem," mõistad? Nagu "Kuidas ma saaksin 11%-ni?""