Kõige tähtsamaks lahkumise põhjuseks võib pidada LeBlanci 15aastast tütart Marinat, vahendab Daily Mail.

"Ma ei otsustanud tagasi tulla enne, kui meil olid osad filmitud. Kui kõik oli tehtud, oli meil väike tähistamine. Ma ei olnud kurb, sest ma polnud veel otsustanud, et oma lepingut ei pikenda," selgitab LeBlanc.

Olles tagasi oma California kodus, hakkas ta enda tulevikus kahtlema: "Ma olen 51 ja ma olen väsinud. Top Geari ja komöödia vahel, mida ma teen Los Angeleses, tegin ma liiga palju tööd. Täiskohaga töö on palju tegemist, seega ma ei tea, kuidas ma kahega hakkama sain."

Ta tunnistab, et kui tütrega aega veetis, tundis, et on teda väga igatsenud: "Mul oli aega mõelda ja aega olla oma tütrega ja ma mõistsin kui väga ma teda igatsenud olen- ja oma sõpru ja oma ema ja magamist oma voodis. Ma sain aru, et töö ja lõbu vahel on tasakaalu vaja ja minu oma oli tasakaalust väljas. Aeg oli edasi minna."

Mõned episoodid on fännidele siiski juba valmis filmitud. LeBlanc kinnitab, et tal oli saadet tehes väga lõbus ja sai hea kogemuse, mida iial ei unusta: "Autodega oli väga lõbus ja ma sain sealt nii mõnedki head sõbrad- eriti Chris Harris, kellega ma palju aega koos veetsin."