2010. aasta juunis avaldas Gaga, et ta perel on ajalugu luupusega ning testide kohaselt on ka temal kalduvus haigestuda, vahendab veebileht Nicki Swift. "Luupus on mu peres ja see on geneetiline."

2014. aastal avaldas Gaga, et kui oli veel teismeline, kannatas muusikaprodutsendi seksuaalse ahistamse käes. "Ma ei öelnud kellelegi ma arvan, et 7 aastat. Ma ei teadnud, kuidas sellest mõelda. Ma ei teadnud kuidas sellega leppida. Ma ei teadnud, kuidas ennast süüdistada või mõelda, et see oli minu viga. See oli miski, mis tõesti muutis mu elu. See muutis täielikult minu olekut."

Naine kirjutas juhtumist laulu ja tunnistas, et iga kord kui seda kuuleb, nutab, ning iga kord kui sellest räägitakse, läheb süda pahaks.

Ahistamise tagajärjel kannatas Gaga traumajärgne stressihäire käes: "Ma märkasin, et vahin tühjusesse ja kaon mõneks minutiks. Ma nägin pilte asjadest, mis mind piinasid, kogemused, mis olid mu ajju ära peidetud aastateks, sest mu aju kaitses mind, nagu teadus meile õpetab." Haigus arenes krooniliselt esineva füüsilise valuni, fibromüalgia, paanikahoogude, enesetapumõtete ja masohhistliku käitumiseni.

Fibromüalgia sundis Gagat 2017. ja 2018. aastal oma tuure tühistama, sest valu oli nii talumatu. "Ma ärritun väga inimeste pärast, kes ei usu, et fibromüalgia on päris," avaldas lauljanna lisas, et krooniline valu ei ole nali, sest ei tea kunagi hommikul ärgates, mis tunne täna on.

Gaga kannatustele lisas juurde naise üha kasvav populaarsus. 2017. aastal kirjeldas ta oma armuelu ebaõnnestumisi nii: "Mu armuelu on lihtsalt varisenud. Müüsin 10 miljonit (salvestust) ja kaotasin Matti. Ma müüsin 30 miljonit ja kaotasin Luci. Ja ma tegin filmi ja kaotasin Taylori. See on nagu ringlus."

Kõik need kannatused mõjuksid nii mõnelegi laastavalt, nii ka Gagale, kes tunnistas, et on marihuaanast sõltuvuses, millele lisandus ka kokaiin. "Mul oli lihtsalt tohutult valus ja ma olin pidevalt depressioonis, teadmata, miks. Tarbisin palju aineid ja võtsin palju tablette."

Kuigi Gaga tunneb, et on esinejaks loodud, on ta siiski tõdenud, et kannatab tohutu üksilduse käes. "Esineja olla on väga üksildane. On kindel üksildus, mida ma tunnen, et ma olen ainus, kes teeb seda, mida ma teen. Nii, et see tundub, nagu keegi ei mõistaks, mida ma tunnen. Tahe kasutada on sellepärast, et sa otsid viisi, kuidas valust vabaneda."

Nagu nimekiri ei oleks juba liiga pikk, on Gaga teismelisena võidelnud ka anoreksia ja buliimiaga. "Ma oksendasin koguaeg keskkoolis. Ma tahtsin olla peenike väike baleriin, aga olin matsakas väike Itaalia tüdruk, kelle isal olid iga õhtu lihapallid laual."