Toomas Hendriku ja Merry abielu kestis 23 aastat. Nad kohtusid Pennsylvania ülikoolis, kus õppisid psühholoogiat. Neil sündis kaks last, Luukas Kristjan (1987) ja Juulia (1992). Pere kodune keel oli eesti keel. Intervjuus Eesti Ekspressile meenutas Bullock, et tema esimesed eestikeelsed sõnad olid "ma armastan sind".

Merry Bullock

Eestist oli Bullock kuulnud juba enne oma tulevase abikaasaga kohtumist. Esimest korda käis ta siin üksinda 1985. aastal. Kui Eesti vabaks sai, käis abielupaar siin igal võimalusel. Merry on öelnud ka, et tema üks õnnelikumaid hetki oli see, kui ta tuli lastega Eestisse elama. Ilvesele tagastatud Ärma talus meeldis Merryle väga.

Temast ei saanud presidendiprouat, kuid seda, mida tähendab tipp-poliitiku abikaasa elu, sai ta tunda, kui Toomasest sai 1996. aastal välisminister. Merry ei tahtnud olla lihtsalt pereema ja poliitikust abikaasa käevangukaunis tus, ta jätkas teadustööd Eestiski ja temast sai Tartu Ülikooli Euroopa Kolledži direktor. Samuti jõudis ta tegelda Teaduste Akadeemia teaduspoliitika ja heategevusega, olles Tallinna lastehaigla patroon.

Kui Toomas leidis Tartus uue noore silmarõõmu, tollase Eesti Päevalehe turundusdirektori Evelin Int-Lamboti, olid mõlemad abielus. Algul hoidsid nad oma armulugu salajas ning Toomas käis avalikel üritustel oma seadusliku abikaasaga. Bullock seisis kaua truult abikaasa eest ja kinnitas ajakirjanikele, et juttudel abielulahutusest pole tõepõhja all, kuid hiljem selgus tõde… Abielu-lahutus venis Ilvese sõnul bürokraatia ja tema enda hõivatuse tõttu ning jõustus 2004. aastal, kui Toomase ja Evelini tütar oli juba aastane.