Butšakov kohe kindlasti ei nõustu väitega, et saate formaat oleks meelelahutuslik ja leiab, et poliitikud on oma otsuse teinud ennatlikult. "Mulle tundub, et poliitikute väited, milliseks saade kujuneb, põhinevad kuulujuttudel, mis ei vasta tõele. Ja tundub, et nad on ka selle põhjal oma otsuse teinud."

Poliitikute pöördumisest võib lugeda, et Lusti ja Butšakovi peetakse poliitiliselt ebapädevateks saatejuhtideks. Butšakov leiab, et see ei ole põhjendatud vabandus. "Mul on lihtsalt küsimus vastu kohe rõõmsalt, et aga miks me peaksimegi olema poliitiliselt pädevad?" Ta lisab, et on 5 aastat töötanud Eesti ühes vaadatuimas saates ja nii ka praegu, mistõttu on kajastanud ka poliitilisi uudiseid. Seetõttu peab ta ennast keskmisest siiski teadlikumaks: " Ma ei ole küll kindlasti poliitilise ajakirjanikuga samal detailselt kursis, aga ma usun, et arvestades seda, kus ma töötanud olen, olen ma keskmisest rohkem igasuguste poliitiliste käitumistega tuttav."

Põhiprobleemiks ei pea Butšakov üldse mitte seda, kas ta saadet juhtima sobib, vaid seda, mida poliitikutega räägitakse: "Kas siis nii-öelda lihtne inimene ei tohigi poliitikute käest enam küsimusi küsida? Ma arvan, et poliitik peab olema võimeline vastama nii poliitiliselt pädeva ajakirjaniku küsimustele, poliitiliselt vähem pädeva ajakirjaniku küsimusele või mis iganes Eesti inimese küsimusele."

Seda, kas ja mis saates nüüd muutub, ei ole veel teada, sest vastavaid otsuseid ei ole veel langetatud. "Me ei ole kogu tiimiga veel maha istunud ja arutanud, mis edasi saab."