1. Katy Perry ja Orlando Bloom

Esmakordselt läksid Perry ja Bloom kokku 2016. aastal, kuid lõpetasid suhtlemise aasta hiljem. Eelmise aasta alguses läks paar uuesti kokku ja kihlusid nüüd valentinipäeval.

2. Justin Bieber ja Hailey Baldwin

Bieber ja Baldwin on tuttavad juba kaua. Alguses olid noored vaid sõbrad ja mõned aastad hiljem väga head sõbrad, kuid lõpetasid suhtlemise siiski 2016. aastal. Eelmise aasta sügisel paar abiellus.

3. Kate Middleton ja prints William

Äsja ülikooli lõpetanud Middletoni ja Williami suhe oli kestnud juba 4 aastat kui paar raskete olude tõttu lahku läks. Paar abiellus 2011. aastal ja neil on kolm last.

4. Melanie Griffith ja Don Johnson

1976. aastal oli paar koos vaid 6 kuud, kuid leidsid üksteist uuesti 1989. aastal. Teist korda kestis suhe kuus aastat, neil on ühine tütar Dakota.

5. Megan Fox ja Brian Austin Green

Fox ja Green hakkasid kurameerima kui naine oli 18aastane ja kihlusid kui Fox oli 23. Kihlus lõpetati enne, kui noored abieluni jõudsid. Vaid aasta hiljem leidsid nad teineteist taas ja abiellusid 2010. aastal. Fox ja Green said kaks poega ja 2015. aastal soovis naine taas lahutust. Lahutus lükati edasi, sest 2016. aastal sai paar veel ühe lapse. Fox ja Green pole seni lahutanud ja hoopis tegelevad oma probleemidega.

6. Kristen Bell ja Dax Shepard

Kui näitlejanna Bell oma kaasast Shepardist lahku läks avaldas ta, et mees oli soovinud rohkemate naistega olla. Ruttu olukord muutus ja paar abiellus 2013. aastal, praeguseks on neil kaks last.

7. Adam Levine ja Behati Prinsloo

Maroon 5 laulja Adam Levine ja modell Prinsloo läksid lahku 2013. aastal, kui suhe oli kestnud pea aasta kestnud. Levine liikus küll edasi järgmise modelli juurde, kuid varsti oli paar jälle koos. Neil on ühine laps Dusty Rose.

8. Justin Timberlake ja Jessica Biel

Timberlake ja Biel läksid kokku 2007. aastal, kuid lahutasid vaid 4 aastat hiljem. Timberlake tunnistas kohe, et naine on väga eriline ja temast rääkimine on valus. Juba 2012. aastal paar abiellus ja nende esimene laps sündis 2015. aastal.

9. Courteney Cox ja Johnny McDaid

Cox ja McDaid armusid 2013. aastal ja kihlusid aasta hiljem. 2015. aastal kihlus lõppes, kuid 2016. nähti neid lennujaamas musutamas. Cox on ise tunnistanud, et nende suhe on keeruline, kuid mõlemad on muutunud ja nüüd on suhe tervem.

10. Miley Cyrus ja Liam Hemsworth

Paar kohtus 2010. aastal filmi "The Last Song" võtetel. Aasta hiljem teatasid noored oma kihluse lõpust. 2016. aastal sai avalikkus teada, et Cyrus ja Hemsworth on taas teineteist leidnud. Jõuludel paar abiellus ja plaanib pere luua.

Allikad: Hollywood Life, veebileht Slice, Cosmopolitan