Bändi naislaulja ja banjomängija Merlin Purge räägib loost: „Minu arvates on ühiskonnakriitilisust muusikas väheks jäänud. Kuna valimised on tulemas, siis selle looga saab veidi nalja heita õnneotsijate üle ning rõhuda vastutustundele poliitikas. Samas sarnaselt looga "Must“ saan jätkata oma stampide murdmise teekonda ning laulda teemadest, mida tüdrukutelt tavaliselt ei eeldaks.

Loo sõnade autor on Martin Saaremägi ja meloodia on pärit 1920-ndate Ameerika delta blues'i laulja ja kitarristi Son House’i sulest.

Revalsi ühiskonnakriitilise sisuga lugudest on varasemalt ilmunud "Jumal elab pealinnas“, mis räägib väikeste asulate tühjaks jäämisest ja "otsustajate“ kogunemisest pealinna ning "Kirjad ääremaalt", mis jätkab ühiskonnas eksisteerivatel valusatel teemadel.

Revals alustas 2017.aasta kevadel ning tänaseks päevaks välja andnud 3 albumit: "Jumal elab pealinnas“, "Kirjad ääremaalt“ ja 26-looga duubelalbumi, mis kannab pealkirja "Revals“. Ansambel on nomineeritud kahel aastal Eesti Muusikaauhindadel, sel aastal kolmes kategoorias.