Tänases "Pealtnägijas" räägib skandaalist pikemalt Sildna ise, kes eelmisel aastal oli pildis ka tänu Narva 2024 projektile, mis ei jäänud ka rahalistest probleemidest puutumata.

Kuid mis tekitas rahapuuduse Tallinn Music Week'il? "Meie viga oli see, et paisusime nende kümne aastaga liiga suureks," tunnistas Sildna ja nentis, et nad ei suutnud organisatsiooni suutlikkust nii ruttu järele arendada. Seetõttu kaasnesid organiseerimisega ka suured võlad, mis praeguseks on tema sõnul artistidele tasutud.

Kuid rahaline seis pole Sildna firmal Shiftworks ikkagi roosiline. Näiteks 2017 aasta majandusaastast vaatab vastu 17 000 eurot kahjumit. "Kahjum on olemas, aga õnneks hea uudis on ka see, et aasta alguses õnnestus kaasata ettevõttesse üks investor, tänu kellele oleme paljud asjad saanud ka lahendatud," kinnitas ta ja lisas, et Tallinn Music Weeki rahastus ja Narva projekt ei puutu absoluutselt üldse omavahel kokku.

Kuulsaks saanud meemi autor ja helimees Veljo Sepp ütles eelmine aasta Eesti Ekspressile, et võlgujäämine on Sildna teadlik äriajamise viis, mida ei tohiks ­Eesti Vabariigis normaalseks pidada. "Ta mõtleb, et ta on nii üllaste asjadega tegelev inimene, et talle tavaelu reeglid ei kehti,“ ütles Sepp, kelle sõnul on probleem olnud üleval aastaid. Sildna oli talle tol hetkel võlgu umbes tuhat eurot, mida naine oli lubanud mitu korda ära maksta.