Kuigi ettevõtja Rein Kilk (65) on seda Kroonika varasema pärimise peale kummutanud, viitavad kõik märgid, et mees on oma elukaaslase Kaie Raigi (49) lõpuks naiseks võtnud. Kroonika andmetel kannab Kaie Raig nüüd juba mõnda aega hoopis perenime Kilk. Paar elab Hispaanias Marbellas, kus käivad koolis ka nende lapsed.

Millal täpsemalt liit sõlmiti ja missugune nägi välja nende pulmapäev? Rein Kilk Kroonika pöördumisele ei vasta.

KAIE RAIG, KRISTJAN OOLO

*******

Sahistatakse, et Riigikokku kandideeriv kirjastaja Epp Petrone (44) ning tema ajakirjanikust ja kirjanikust eksabikaasa Justin Petrone (39) on taas teineteist leidmas. Väidetavalt külastab Justin Eppu tihti nende kümne aasta eest soetatud ja siiani ühisomandis olevas talus Setomaal, mis nad mõne aasta eest kuuldavasti ka lahku ajas!

Epp Petrone

Epp oli oodanud, et Justin näitab üles peremehelikku initsiatiivi talu renoveerimisel ja arendamisel, kuid sellest ei saanud asja… Nüüd aga näikse olevat taas just talu see, mis nad ehk tagasi lõplikult kokku viib – see on ju eksabikaasade tuliste kohtumiste paik. Kuigi paar ise oma suhte teemal sõnagi ei lausu, on Kroonika andmetel Petronede vastastikune testperiood kestnud juba alates möödunud suvest.

Paide Arvamusfestival
Jaga
Kommentaarid