“Kiireim viis unustamaks, et sind jälgitakse, on ennast kiiresti täis juua,” sõnas mees saates “Off Camera With Sam Jones”. “Kui jääd aga purju, siis mõistad, et nüüd vahivad inimesed sind rohkem, sest oled purjus ja seetõttu jood veel rohkem, et neid mitte tähele panna,” lisas Daniel.

Daniel tunnistas, et tal olid omad ootused kuulsusega toimetulemiseks ja ta nägi tuntuid näitlejaid sageli kui lahedaid tipsutajaid, kes on kogu aeg pisut ülevas meeleolus.

“Sul on suurepärane töö ja sa oled rikas. Ma ei näe põhjust, miks mitte olla selletõttu kogu aeg elevil,” rääkis näitleja.

“Ma arvan, et sellega kaasneb ka surve. Kui hakkad äkitselt tundma erinevaid emotsioone nagu kurbus, siis tekivad mõtted, et äkki ma ei passigi hästi näitlejaks ega tule kuulsusega toime,” lisas Daniel.

Mees räägib, et tal on oma elus uskumatult vedanud, et teatud aegadel on tema elus olnud inimesed, kellel on olnud tähtis roll ja kes on andnud head nõu.

Joomise jättis Daniel maha omal jõul. “Ärkasin ühel hommikul peale pidutsemist ja otsustasin, et see ilmselt pole ikka hea mulle,” täpsustas näitleja. 2016. aastal pihtis ta usutluses, et ta on üks nendest inimestest, kes alkoholi tarbides muutub ja tahab oma elu kaoseks pöörata.

Daniel lisab ka seda, et sageli ei mäleta ta isegi, mida ta eelmisel õhtul tegi. Hommikul avastab ta oma telefonist paarkümmend tekstisõnumit, milles sõbrad uurivad, kas kõik on ikka korras.

Nüüd, kui Daniel enam alkoholiga sinasõber pole, veedab ta vaba aega hoopis raamatute seltsis koduseinte vahel.