1. Sarja "South Park" pilves autorid


"South Parki" loojad Trey Parker, Matt Stone ja Marc Shaiman ilmusid 2000. aastal Oscarite galale naiste riietes. Mehed proovisid jäljendada Jennifer Lopezi ja Gwyneth Paltrowi. Hiljem tunnistasid nad, et olid meeletult pilves.

2. Jennifer Lawrence'i jalad läksid nõrgaks


2013. aastal sai näitleja Jennifer Lawrence parima näitlejanna auhinna. Kui ta lavale hakkas minema, juhtus see, mida kõik staarid kindlasti õudusunenägudes näevad. Ta komistas eriti piinlikult käpuli.

3. Aasta hiljem on Jennifer Lawrence'i jalad ikka nõrgad


Vaid aasta hiljem komistas Jennifer Lawrence uuesti. Seekord tõmbas ta endaga veel kedagi kaasa, võibolla et üksi igav ei oleks?

4. Kui John Travolta ei teadnud, kuidas näitlejanna nime hääldada


2014. aastal tutvustas John Travolta filmi "Lumekuninganna ja igavene talv" staari Idina Menzelit, kuid välja tuli hoopis teine nimi. Ei tea, kas kogemata või proovis Travolta nalja visata, kuid tutvustus oli hoopis Adele Dazeemile.

Näitlejanna ei jäänud võlgu ja vaid aasta hiljem vastas ta samaga. Ta kutsus Travolta lavale nimega Glom Gazingo.

5. Sam Smith ei olnud kodutööd teinud


2016. aastal vihjas Smith oma kõnes, et on esimene avalikult gei, kes Oscari on saanud. Piinlik lugu, kuid ta eksis. Elton John, Dustin Lance Black, Howard Ashman ja Scott Rudin olid juba ette jõudnud.

6. Nicole Kidmani naljakas plaksutamine


Kaamera filmis Nicole Kidmani plaksutamas, mil tema käte väga veider olek jäi paljudele silma. Hiljem selgitas naine, et proovis sellega säästa oma sõrmuseid.

7. Piinlik lugu! Auhind anti valele seltskonnale



2017. aasta Oscarite galal kuulutasid Faye Dunaway ja Warren Beaty parima pildi auhinna võitjaks filmi "La La Land". Võitjad läksid rõõmsalt lavale, kuid selgus, et nad ei olnudki võitjad. Tegelikult kuulus auhind hoopis filmile "Moonlight". Warren tunnistas, et nägi kaardil viga kohe, kuid ei teadnud, kuidas reageerida.

8. Brie Larsoni protest

Näitlejanna Brie Larson esitles parima parima näitleja auhinda Casey Affleckile, kuid keeldus mehele plaksutamast. Hiljem on Larson lisanud, et kõik, mida ta laval tegi, oli põhjendatud. Kaks naist olid Afflecki seksuaalse kuritarvitamise tõttu hiljuti kohtusse andnud.

9. Jennifer Aniston oma eksi ja tema armukese ees


2005. aastal lahutasid Jennifer Aniston ja Brad Pitt oma 5 aastat kestnud abielu. Selgus, et Pitt sehkendas juba abielu ajal oma uue kaasa Angelina Jolie'ga. 2009. aastal olid kõik kolm esimest korda ühes ruumis ja Jennifer Aniston esitles auhinda, mille nominentide seas olid ka mõlemad näitlejad. Asja tegi veelgi hullemaks see, et Pitt ja Jolie istusid kohe esimeses reas.

10. Lahkunut mälestati vale pildiga


2017. aasta Oscarite galal mälestati lahkunud kostüümide disainerit Janet Pattersoni, kuid pilt, mida kasutati oli hoopis täiesti tervise juures kostüümide disaineri Jan Chapmani oma. Chapman oli tehtud vea tõttu täiesti endast väljas.

Allikad: veebileht Marie Claire, veebileht Cosmopolitan, veebileht E! Online,