Kui oled Elisa kasutaja


1. "Kättemaksukontori" uus hooaeg nüüd ettevaadatav!

Me tegime seda jälle - ainult Elisa Seriaali valiku klientidel on juba täna võimalik ära vaadata Kättemaksukontori 21. hooaja neli esimest osa! Järgmise nädala alguses lisandub neile veel kaks ahjusooja episoodi. Sarja avaosa jõuab TV3-e eetrisse märtsis, siis kui sinul on pool hooaega juba ette vaadatud!

2. "Bullets" (Kuulid")

Kevadhooaja esimene Elisa originaalsari, terve hooaeg kohe vaadatav! Põnevussarjas Bullets mängib peaosas "Troonide mängu" täht Sibel Kekilli. Peale ebaõnnestunud narkooperatsiooni sulandub salajastele ülesannetele spetsialiseerunud kriminaaluurija Mari Saari turvapaika taotleva terroristi lähikonda. Missioon viib Saari üha sügavamale valede võrgustikku, kus kõik on teisiti kui esmalt tundub. Uurimise edenedes seab Saari ennast üha rohkem ohtu, samal ajal kui põhjanaabrite pealinn Helsingi on suuremas ohus kui eales varem!

3. "Miks mitte?!"

ETV uusim noortesari on Elisa Elamuse voogedastusteenuse Seriaali valik klientidele täies hiilguses ja täis-HD kvaliteedis vaadatav. "Miks mitte?!" kujutab endast Anna Soovälja põnevat ja naljakat teekonda klassi nohikust kuumaks räpp-artistiks NoJik. Sama pööraseid väljakutseid pakkuv on elu ka Anna pereliikmetele. Aga miks ka mitte, kui vajadus sunnib ja julgust jagub!

4. "Imelised 2"

Kauaoodatud koguperehiti teine osa nüüd Elisa videolaenutuses! Helen saab ülesandeks taastada superkangelaste hea maine, aga Bob peab samal ajal sooritama kangelastegusid kodurindel koos Mimoosi, Välgu ja väikese Jussikesega, kelle supervõimed alles hakkavad avalduma. Nende elud paisatakse tasakaalust välja, kui välja ilmub uus kurikael, kelle geniaalne ja ohtlik plaan seab nad kõik ohtu. Kuid perekond Parr ei kavatsegi selle väljakutse eest peitu pugeda, sest on neile ju abiks ka nende hea semu Külmar.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Tundmatu" ("Unknown", 2011)

Dr Martin Harris (Liam Neeson), kes on just saabunud Berliini, et esineda tähtsa ettekandega, avastab, et ta portfell on kadunud. Ta jätab oma naise Elizabethi (January Jones) hotelli ja läheb ise portfelli otsima. Kuid taksosõidul tagasi lennujaama satub ta tõsisesse avariisse ja ta toimetatakse haiglasse, kus ta viibib neli päeva koomas. Ärgates avastab Harris õudusega, et kõik säilmed ta identiteedist on kustutatud. Ta šokk suureneb veelgi, kui otsides oma naist ja leides ta toretsevalt peolt, on tema kõrval teine mees (Aidan Quinn), kes väidab end olevat tõelise dr Martin Harrise. Saades kõigilt, kelle poole ta pöördub, äraütlevaid vastuseid, soovitab kaastundlik haiglaõde tal paluda abi Ernst Jürgenilt (Bruno Ganz), Saksa salapolitsei endiselt juhilt. Mida lähemale dr Harris mõistatuse lahendamisele jõuab, seda suuremaks oht muutub, kuni lõpuks paljastub jahmatav tõde, mis paiskab mehe meeleheitlikku võidujooksu aja vastu.

Osatäitjad: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Colin Quinn, Bruno Ganz, Frank Langella, Sebastian Koch

Režissöör: Jaume Collet-Serra

2. "Kurja kutsumine" ("The Conjuring", 2013)

See film põhineb maailmakuulsate paranormaalse juhtumite uurijate Ed ja Lorraine Warreni poolt dokumenteeritud tõestisündinud lool. Nad kutsuti appi perekonnale, keda terroriseeris nende eraldatud farmis pesitsev sünge jõud. Seistes silmitsi vägeva deemonliku olendiga, avastavad Warrenid end peatselt keset oma elu jubedaimat juhtumit.

Osatäitjad: Lili Taylor, Patrick Wilson, Ron Livingston, Shanley Caswell, Vera Farmiga

Režissöör: James Wan

3. "Kurja kutsumine 2" ("The Conjuring 2", 2016)

Üleloomulik põnevik „Kurja kutsumine 2“, mis on järg rekordeid purustanud filmile „Kurja kutsumine“ ja mille lavastajatoolis on taas James Wan („Kiired ja vihased 7“), toob ekraanile veel ühe tuntud paranormaalsete nähtuste uurijate Ed ja Lorraine Warreni juhtumi. Oscarile kandideerinud Vera Farmiga („Õhus“, teleseriaal „Batesi motell“) ja Patrick Wilson („Astraali“ filmid) kordavad oma rolle ning astuvad üles Lorraine ja Ed Warrenina, kes sõidavad ühe oma kõige kohutavama paranormaalse juhtumi uurimisel Põhja-Londonisse, et aidata üksikema, kes kasvatab kurjadest vaimudest vaevatud majas nelja last.

Osatäitjad: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Madison Wolfe

Režissöör: James Wan

4. "Vägivalla orus" ("In a Valley of Violence", 2016)

Juhuslik vägivallaakt viib salapärase ränduri ja Metsiku Lääne väikelinnas asuvate kurikaelte vahelise verevalamiseni. Hiilgava näitlejaskonnaga vesterni peaosades mängivad Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga ja Karen Gillan.

Osatäitjad: Ethan Hawke, John Travolta, Taissa Farmiga, James Ransone, Karen Gillan

Režissöör: Ti West

5. "Reaalselt tundmatu" ("Complete Unknown", 2016)

Tom (Michael Shannon) otsustab korraldada oma sõpradele õhtusöögi ning üks sõpradest lubab omakorda tuua endaga kaasa oma uue pruudi Alice’i. Alice (Rachel Weisz) saabubki ning suur on Tomi üllatus, kui ta naises oma kunagise armsama ära tunneb. Probleem on vaid selles, et praegusel Alice’il ja Tomi kallimal nagu polekski peale välimuse justkui midagi ühist – neil on täiesti erinev elulugu, erinevad nimed ja kui Tom ei oleks endas täiesti kindel, võiks arvata, et ta ajas midagi segi. Nii see aga pole ning õhtusöögist saab pikk asjade klaarimise öö.

Osatäitjad: Rachel Weisz, Michael Shannon, Erin Darke, Kathy Bates, Danny Glover

Režissöör: Joshua Marston


Kui oled Telia kasutaja


1 "Sadamakai"("The Pier")

Seriaali 1. hooaeg on saadaval Telia HBO keskkonnas alates 28.02.

2. "Eia jõulud Tondikakul"

EV100 filmide sarjast, eksklusiivselt saadaval ainult Telia Videolaenutuses!

3. "Colette"

4. "Kas sa suudad mulle kunagi andestada?“ ("Can You Ever Forgive Me?“)

5. "Imelised 2“


Kui oled Netflixi kasutaja

1. "First Knight"


2. "Behind the Curve"

3. "Scent of a Woman"

4. "First They Killed My Father"

5. "Aloha"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "Legends of the Fall"