Kui oled Elisa kasutaja


1. "Kaks kanget Sovetistanis" - kohe ettevaadatav!

Nagu eelmisel nädalal lubatud, tuleb siit selle kevade järgmine suur üllatus - uue telehooaja vaieldamatult suurim publikumagnet, Kahe kange uue seikluse seitse esimest episoodi on eksklusiivselt Elisa Seriaalimaailma klientidele ettevaadatavad nüüd, kohe ja kasvõi seitse osa järjest! Tele-eetrisse jõuab esimene osa alles nädala pärast, siis kui Sinul on üle poole hooaja juba ära vaadatud! Vaata täis HD-s, reklaamivabalt ja täpselt siis kui ise heaks arvad!
Kaks Kanget Sovetistanis on legendaarse teleduo Teet Margna ja Kristjan Jõekalda uus reisiseiklus, mis viib seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani – mis kunagisel nõuka-ajal olid sunnitult ENSV saatusekaaslased. Kaugetel mägistel maadel rännates selgub, mis elu seal täna elatakse ja kuidas toime tullakse. Palju eksootilist loodust, ekstreemne automatk Pamiiri maanteel, ohtlik lend läbi kanjonite… ratsutamine nii hobuse, eesli kui jaki seljas – kõik see võtab hingetuks! Menüüs on seekord nii hobuseliha kui ka märapiim ja loomulikult lammas – silmast sõrgadeni!

2. "Kättemaksukontori" uus hooaeg - kohe ettevaadatav!

Ainult Elisa Elamuse Seriaalimaailma klientidel on juba täna võimalik ära vaadata pool Kättemaksukontori 21. hooajast! Sarja avaosa jõuab TV3-e eetrisse järgmisel nädalal, siis kui sinul on pool hooaega juba ette vaadatud!

3. "Oscarid 2019"

Eestikeelsete subtiitritega kokkuvõte äsja eetris olnud suurejoonelisest Oscari galast on nüüd vaadatav Elisa videolaenutusest! Viska pilk peale filmimaailma aasta tähtsündmusele!

4. "Imelised 2"

Kauaoodatud koguperehiti teine osa nüüd Elisa videolaenutuses! Helen saab ülesandeks taastada superkangelaste hea maine, aga Bob peab samal ajal sooritama kangelastegusid kodurindel koos Mimoosi, Välgu ja väikese Jussikesega, kelle supervõimed alles hakkavad avalduma. Nende elud paisatakse tasakaalust välja, kui välja ilmub uus kurikael, kelle geniaalne ja ohtlik plaan seab nad kõik ohtu. Kuid perekond Parr ei kavatsegi selle väljakutse eest peitu pugeda, sest on neile ju abiks ka nende hea semu Külmar.


Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "22. miil

"Ainsa ellujääja” režissööri moodsas põnevikus kehastab Mark Wahlberg CIA kõige hinnatuma ja vähim tuntud üksuse agenti James Silvat. Ülisalajase operatiivrühmaga tuleb Silval olulist infot omav allikas (Iko Uwais) vaenlase eest Kagu-Aasias lennuväljale toimetada. Filmis "22. miil” astuvad veel üles Lauren Cohan, Ronda Rousey ja John Malkovich.

Osatäitjad: Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Ronda Rousey, John Malkovich, Iko Uwais

Lavastaja: Peter Berg

John Brennani (Russel Crowe) elu näib pilvitu, kuni tema naine Lara (Elizabeth Banks) vahistatakse jõhkra mõrva eest, mida ta enda sõnul ei sooritanud. Naisele mõistetakse kolm aastat vanglakaristust ja John püüab iga hinna eest peret koos hoida, poega kasvatada, ülikoolis õpetada ning oma naise süütust tõestada. Viimane tagasilükatud armuandmispalve tekitab Laras enesetapumõtteid ja John otsustab, et ainus võimalus on naine vanglast põgenema aidata. Ettevõtmise võimatud väljavaated või tema enese kogenematus ei heiduta Johni sugugi ning ta paneb kokku keeruka põgenemisplaani ning hüppab pea ees ohtlikku ja tundmatusse maailma, riskides armastatud naise nimel kõigega.

Osatäitjad: Russell Crowe, Elizabeth Banks, Liam Neeson, Olivia Wilde

Režissöör: Paul Haggis

Uue komöödiasarja peategelane Adam (Matt LeBlanc) on sunnitud pärast naise tööle naasmist võtma enda õlule kodused toimetused ja laste kasvatamise.

Osatäitjad: Matt LeBlanc, Liza Snyder, Matt Cook

Lavastajad: Jackie Filgo, Jeff Filgo

Saksofonist Fred Madisoni süüdistatakse oma naise Renee mõrvamises. Surmamõistetute kongis oma saatust oodates muundub Fred aga noormeheks, kelle nimi on Pete Dayton ning kes elab täiesti teistsugust elu. Kui Pete vabaneb, ristuvad tema ja Fredi teed sürrealistlikus intriigiderägastikus, kus niite tõmbab gangster Dick Laurent.

Osatäitjad: Bill Pullman, Patricia Arquette

Režissöör: David Lynch

Filmi tegevus leiab aset 1990. aastate Põhja-Iirimaal. Üksikema Collette McVeigh elab Belfastis ühes ema ning vendadega, kes kuuluvad Iiri Vabariikliku Armee ridadesse. Ühel päeval vahistatakse naine seoses IRA plaaniga korraldada pommirünnak Londonis. Ta pannakse võimatu valiku ette: kaotada kõik ning võtta vastu 25-aastane vanglakaristus või naasta Belfasti ning asuda nuhkima oma pere järele.

Osatäitjad: Clive Owen, Andrea Riseborough, Gillian Anderson, Domhnall Gleeson

Režissöör: James Marsh


Kui oled Telia kasutaja


1. "Läänemaailm“ ("Westworld“)

Seriaali kõik osad on saadaval Telia HBO keskkonnas.


2. "Mehetapja/Süütu/Vari“

3. "Lesed“ ("Widows“)

4. "Venom“

5. "Putukate salajane elu: Võluaed“

Kui oled Netflixi kasutaja

1. "Isn’t It Romantic"

2. "The Walking Dead" - kõik 8 hooaega

3. "The Boy Who Harnessed The Wind"

4. "Losers"

5. "The Da Vinci Code"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "The Widow"

2. "Hulk"

3. "Young Adult"

4. "Funny People"

5. "Hellboy II: The Golden Army"