Stallone on Rambot kehastanud neljas filmis, millest viimane osa "Rambo" linastus 2008. aastal. Viies osa jõuab kinodesse aga 37 aastat pärast 1982. aastal valminud esimest osa. Stallone oli 36, kui esimene osa linastus. Viienda osa ilmumise ajaks on ta 73-aastane.

"Rambo" 4. osa teenis 50 miljoni dollari suuruse eelarve juures tagasi 113.2 miljonit, mis tähendab, et seeria vastu oli vähemalt toona suur huvi, kuid siinkohal peab arvestama, et viimasest osast on siiski möödas üle 10 aasta, aga Stallone endale populaarsus pole vahepeal mitte kuidagi kahanenud.

Seni edukaim "Rambo" film on 1985. aasta "Rambo: First Blood Part II", mis teenis 25.5 miljoni dollari suuruse eelarve juures tagasi 300.4 miljonit dollarit.

Karjääri jooksul "Rocky" filmide eest kolmele Oscarile kandideerinud Sylvester Stallone aitas ise kirjutada ka "Rambo 5" stsenaariumi, mis on hea märk, sest tema lavastatud ja kirjutatud filmid on emajaolt olnud päris head. Filmi režissöör on Adrian Grunberg ("Get The Gringo") ning kaasa löövad veel Paz Vega, Oscar Jaenada, Yvette Monreal, Sheilah Shah ja Sergio Peris-Mencheta.

Õnneks ei läheneta "Rambo" seeria taaselustamise puhul nii nagu tehti "Rocky" seeria mõtteliste järgedega "Creed" ja "Creed II", kus Stallone taandus kõrvalossa, et anda teed uuele näitlejale.

Stallone naaseb ka seekord Vietnami sõja veterani John Rambo rolli, kuid nüüd ei võitle ta enam kodumaal, Vietnamis, Afganistanis ega Birmas, vaid hoopis Mehhikos ning tema vastasteks on kurikuulsad narkokartellid.

2016. aastal räägiti ka kogu seeria uuendamisest Stallone'i osaluseta ning film kandis nime "Rambo: New Blood" (seeria esimese osa nimi oli "First Blood"). 2014. aastal plaaniti ka filmi nimega "Rambo: Last Blood" ja hiljem ka teleseriaali ning filmi, kus Rambo võitleb Alaskal mingisuguse koletisega, kuid need ideed jäidki ideedeks.

"Rambo V: Last Blood" linastub 20. septembril.