Kristina Viirpalu ja Even Tudeberg abielluvad!

Moedisainer Kristina Viirpalu (44) ja tema ärimehest elukaaslane Even Tudeberg (56) on otsustanud oma aastaid testitud liidu lõpuks ka amet-likuks sõlmida – paar abiellub juba eelseisval suvel.

“Täpset kuupäeva ma öelda ei tahaks, kuid kõik toimub augusti keskel,” kinnitab Kristina Viirpalu. Ta lisab, et tegemist ei ole kõige suurema peoga, sest kutsutud on eelkõige head sõbrad ja lähedased. “Kõige olulisem on see, et lähedased tulla saaksid, ning loomulikult seegi, et meie seal ise paarina kohal viibiksime,” naljatab ta. Pulmakleidi kavatseb Kristina endale ise disainida.

Kristina on olnud abielus ärimees Raimo Raud-veega, kes 2013. aasta augustis 46aastaselt Stock-holmi sadamakailt surnuna leiti. Neli kuud pärast seda ilmus Viirpalu Olympic Casino 20. sünnipäevale koos ärimees Even Tudebergiga, kes varem oli olnud abielus Kristina Tudebergiga.

Sahinad

Ärimees Rein Kilgi (66) ja Kaie Kilgi (49) abiellumine, mida paar ise avalikult kinnitanud pole, jäi juhuslikult samal ajal Gibraltaril viibinud kaasmaalase fotokaamerasse. Nagu selgub, on Rein ja Kaie Kilk abielus juba läinud aasta kevadest – juuresolevad kaadrid on jäädvustatud 2018 aasta 27. aprillil Gibraltaril.

Pulmalised olid parasjagu autodest väljunud, nagu ka abikaasad, keda sõidutati Lexusega, mida ehtisid pruutpaari nimede esitähed K ja R. Millegipärast liikus Kaie oma pulmas karkudel. Pulmalised laulsid fotode jäädvustamise hetkel parasjagu eesti pulmakombe kohaselt “Viin on kibe, kibe, kibe...”. Nagu enamik inimesi sellel Gibraltari mäel, mis on rahvasuus ristitud ahvimäeks, ei pääsenud pulmalised tüütutest ahvidest – peagi asusid nad pruutpaari auto katuselt õhupalle küljest rebima. Pulmalised end sellest eriti segada ei lasknud.

Muide, sel reedel, just Kroonika ilmumise päeval tähistab Rein Kilk oma 66. sünnipäeva – palju õnne ka toimetuse poolt!