Tüdrukute vanemad usuvad, et räppar on neiudele ajupesu teinud, kuid R. Kelly süüdistab neid valetamises, vahendab CBS This Morning.

Räppar kirjeldab enda ja noorte suhet kui romantikat: "Ma armastan neid. See on nagu...nad on mu tüdruksõbrad. Meil on suhe, see on päris." R. Kelly rõhutab, et on terve elu teadnud mehi, kellel on 5-6 naist, seega selles ei ole midagi veidrat.

Üle 25 aasta vanem räppar selgitab, et ei vaata vanust, vaid muretseb ainult seaduste pärast: "Ma lihtsalt vaatan legaalsust."

Savage ja Kelly kohtusid räppari kontserdil, kuhu neiu isa koos 19aastase tütrega läks. "Ma ei otsinud Joycelin Savage'it, ma tegin oma etteastet. Isa tõi ta ja palus mu sõpra, et ta koos R. Kellyga lavale pandaks."

Clary ja Kelly kohtusid samuti kontserdil, kus R. Kelly 17aastase tüdruku ise lavale tõmbas. Kuigi vanemad väidavad, et Kellyl oli liiga noore naisega juba alguses intiimne suhe, väidab räppar kindlalt, et see tõele ei vasta.

Nii räppar kui ka mõlemad naised väidavad, et armastavad üksteist. R. Kelly leiab, et vanemad on häält tõstnud vaid seetõttu, et vanemad ise sellega enam raha ei teeni. "Kuidas on nii, et minu ja nende suhe oli okei kuni vanemad sellest enam raha ei saanud." Räppar toob välja, et kui tema 19aastase tütre kontserdile viiks, siis ta viiks ta vaatama, mitte ei paneks teda lavale ja ei jätaks sinna. Räppari sõnul on selge, et vanemad soovisid lastega ainult raha teenida.