1. Emma Watson


Emma Charlotte Duerre Watson on briti näitleja, kes on kõige tuntum oma rolliga filmist "Harry Potter". Kuigi võiks arvata, et läbi ja lõhki inglase hoiakut õhkav näitlejanna on kindlasti ka seal sündinud, siis tegelikult nägi ta ilmavalgust hoopis Pariisis.

2. Lena Headey


Taas Inglismaalt pärit näitlejanna on jätnud oma jälje ajalukku ühe konfliktseima tegelasega telesarjast "Troonide mäng". Tema näitlemine ja olek ei peegelda kuidagi, et tegelikult on naine sündinud hoopis Bermuda saarel.

3. Bruce Willis


Ameerika näitleja Bruce Willis kehastab ehtsat USA-likku kangelast, kes elab üle kõik, mille elu talle söödab. Selgub, et tegelikult võib sellel olla põhjus, miks Willis nii võimsa mulje on jätnud, täpselt nagu Schwarzenegger. Näitleja on sündinud hoopis Lääne-Saksamaal. Ehk peitub Euroopas mõni salapärane jõud?

4. Freddie Mercury


Suurbritannia laulja Freddie Mercury on vaieldamatult üks ajaloo legendaarsemaid muusikuid. Kuigi tema elust on tänaseks juba päris palju teada, siis võib mõnelegi üllatuseks tulla, et ta on sündinud Inglismaalt päris kaugel. Mercury nägi ilmavalgust hoopis Zanzibari saarel.

5. Nina Dobrev


"Vampiiripäevikutes" tuntust kogunud Nina Dobrev on USA näitleja, kes on kõige kuulsam just teismeliste seas. Kuigi võik arvata, et Dobrev on sündinud Kanadas, siis tegelikult olid tema esimesed hetked hoopis Bulgaarias.

6. Mila Kunis


Lugematul arvul telesarjadest ja filmidest tuntud Mila Kunis ei ole välimuselt just keskmise ameeriklase sarnane. Selgub, et põhjusega. Kunis on sündinud hoopis Ukrainas ja oli juba 7aastane kui USAsse kolis.

Allikad: veebileht Ranker, veebileht Jetss.