Combichrist on teatanud, et 7. juunil ilmub nende oodatud üheksas täispikk album “One Fire”, mis avaldatakse taaskord skene ühe tuntuima plaadifima Out Of Line Music alt. Samal ajal kuulutab bänd välja äärmiselt põhjaliku maailmaturnee kuupäevi. Põhja-Ameerika osa start on 8. aprillil San Diegos ning kahe kuu jooksul jõuab välja 2. juuniks Indianapolisesse. Mõned nädalad hingetõmbeks ning Combichrist võtab ette UK ja Euroopa, alustades Belgiast 21. juunil ning jõudes augusti keskpaigas ringiga Saksamaale. Hea meel on teada anda, et ringreisi programmi kuulub 26. juulil ka Tallinn.

Combichrist alustas aastal 2003 ning sidus kokku asutajaliikme Andy LaPlegua hardcore mineviku ning elektroonilise oleviku, andes tuleviku erakordsele muusikalisele koletisele. Maailmakuulsus saabus mängule “Devil May Cry” kirjutatud soundtrackiga, mis ilmus albumina “No Redemption”. Tänaseks kaheksa täispikka albumit välja andnud Combichrist on leidnud oma koha nii Billboardi tantsumusa Top 10 singlite edetabelis kui riikide albumimüügi edetabelites, edukaimana Saksamaal.

Soodsamad erikujundusega piletid tulevad müügile Tallinnas kaupluses Stanford Music (Raua 1) ja Woodstock (Tatari 6), Tartus klubis Underground (Küütri 7). Veebis on piletid on saadaval Ticketeris: https://www.ticketer.ee/combichrist-tallinn