Kui oled Elisa kasutaja

1. "Kaks kanget Sovetistanis" - ettevaadatav ainult Elisa Seriaalimaailmas!

Eesti kõigi aegade kõige ägedama reisisarja esimene osa oli eile TV3-e eetris. Elisa Elamuse seriaalimaailmas on juba täna uue hooaja kaheksa esimest osa ettevaadatavad. HD-s ja reklaamivabalt! Vaata ette, siis järjest ägedamaks ja naljakamaks läheb!


2. "Christopher Robin ja Karupoeg Puhh"

Elisa videolaenutuses ootab ees tõeline kogupere nädalavahetus!Sellest on möödas palju aastaid, kui Christopher Robin mängis Saja Aakri Metsas koos Puhhi, Iiahi ja teiste sõpradega. Christopherist on saanud täiskasvanu, kel on armastav abikaasa ja pisike tütar, kes näeb oma isa liiga harva, sest too on kogu aeg tööl. Just siis, kui Christopher Robin on oma muredega ummikusse jõudnud, ilmub ootamatult välja tema vana sõber Karupoeg Puhh ning sellest kohtumisest saab alguse midagi erilist.


3. "Muumid ja talvine imedemaa"

Maiuspala väikestele vaatajatele! see ebatavaline lugu juhtub Muumiorus. Muumitrollil ei tule sugugi und. Selle asemel, et talveunne jääda, otsustab ta talvega tutvust teha. Uidates lume alla mattunud Muumiorus, kohtub ta erinevate põnevate tegelastega ja püüab välja uurida, millised need jõulud õieti välja näevad.


4. "Rokikoer"

Äge animaseiklus! Bodi on lihtsameelne noor tiibeti mastif, kellest peab saama lambaküla uus kaitsja, kuid Bodi ise pole sugugi kindel, et tal on piisavalt jõudu ja tahtmist oma isa Khampa jälgedes käia. Kõik muutub, kui taevast kukub alla raadio ja Bodi kuuleb sellest vana kuulsa rokkari Anguse laulu. Sellest hetkest peale mõistab laululembene kutsa, et tema kireks on muusika ning ta peab asuma imelist muusikamaailma avastama. Lahkunud kodust, et asuda teele suurde linna, märkab Bodit tema isa vana vaenlane, hundikarja pealik Linnux. Hundid näevad noores karjakoeras oma võimalust pääseda tagasi lambakülla kurja tegema. Nüüd peab Bodi leidma mooduse, kuidas päästa oma koduküla hukatusest ja täita oma unistus muusiku ametist.

Kui oled TVPlay Premium kasutaja


1. "Lady Bird“ (2017)

5 Oscari nominent!

See on humoorikalt terav ja tugevatest tunnetest laetud lugu 17-aastase Sacramento tüdruku, kunstikalduvustega Christine “Lady Bird” McPhersoni (Saoirse Ronan) viimasest keskkooliaastast täis teismelisele omast kohmetust, unistusi ning jõulisi samme eneseleidmise teel. Loo sündmustik leiab aset 2002. aastal, mis on omamoodi põnev mentaliteetide muutumist peegeldav ajarännak Ameerika ühiskonda. Tüdruku provintsi-kompleks sunnib teda maha salgama sisimas kallist kodukanti - vaikset põllumajanduslinnakest Californias ning ihalema unistusi, kultuuri ning erutavat täiskasvanuelu lubavat New Yorki.

Osatäitjad: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Lucas Hedges

Režissöör: Greta Gerwig


2. "Teerajad" ("Tracks", 2013)

Mia Wasikowska kehastab kirjanik Robyn Davidsoni, kes võttis ette vaevalise 2700 km pikkuse retke läbi Austraalia kõrbe. Vaid nelja kaameli ja truu koera saatel Alice Springsist India ookeani rannikule liikudes avastab Davidson üksioleku väärtuse, saades aimu, mis tunne on omada maailmaga tõelist sidet. Oma eepilise seikluse rahastamiseks lubab Davidson vastumeelselt viljakal National Geographicu fotograafil Rick Smolanil (Adam Driver) oma retke filmile jäädvustada. Kuigi algul tekitab Davidsoni soov üksi olla nende vahel pingeid, siis ajapikku muutub nende vastanduv suhe püsivaks sõpruseks

Osatäitjad: Adam Driver, Mia Wasikowska, Lily Pearl, Philip Dodd

Režissöör: John Curran


3. "Plahvatuslik blond" ("Atomic Blonde", 2017)

Berliin aastal 1989. Briti salaagent Lorraine Broughton saab ülesandeks tuua enne Berliini müüri langemist ära toimik topeltagentide identiteetidega. Ta teeb koostööd kohaliku osakonnajuhi David Percivaliga, et toimik Ida-Saksamaalt välja toimetada. Peatselt aga võetakse nad topeltagentide poolt sihikule.

Osatäitjad: Charlize Theron, James McAvoy, Eddie Marsan, John Goodman, Toby Jones, Sofia Boutella, Bill Skarsgård, Til Schweiger

Režissöör: David Leitch


4. "Tully" (2018)

Kolme lapse, nende seas vastsündinu ema Marlo (Oscari-võitja Charlize Theron) saab vennalt (Mark Duplass) kingituseks lapsehoidja. Algsetest kõhklustest üle saanud Marlol tekib hooliva, üllatava ja vahel ka keerulise iseloomuga Tully-nimelise (Mackenzie Davis) noore lapsehoidjaga ainulaadne side.

Osatäitjad: Charlize Theron, Mackenzie Davis, Ron Livingston

Režissöör: Jason Reitman


5. "SMILF" (2017)

Üksikema Bridgette Bird otsib tasakaalu töö, eraelu ja emaksolemise vahel. Paraku ei lähe Bridgette'i elus kõik plaanipäraselt ning seetõttu on lahkhelid ülemuse, ekskaasa ja emaga kerged tulema. "SMILF" on lõbus, eluline ja rohkelt vahetuid emotsioone pakkuv komöödiasari, mille loojaks Frankie Shaw, kes mängib ise sarja peaosas. Juba esimese hooaja järel kandideeris seriaal parima komöödiasarja kategoorias kahele kuldgloobusele.

Osatäitjad: Frankie Shaw, Miguel Gomez, Samara Weaving

Režissöör: Frankie Shaw

Kui oled Telia kasutaja


1. "Nädala kokkuvõte John Oliveriga“ („Last Week Tonight with John Oliver“)

Talk-show 6.hooaja uued episoodid lisanduvad iganädalaselt Telia HBO keskkonda.

2. Ardo Asperki stand-up show "Naerukõne"

3. "Keelatud armastus“ ("Where Hands Touch“)

4. "Robin Hood“

5. "Paddingtoni seiklused 2“

Kui oled Netflixi kasutaja


1. "After Life"

2. "The Scorpion King"

3. "Pineapple Express"

4. "Prison Break"

5. "Snow White & the Huntsman"

Kui oled Amazon Video Prime kasutaja


1. "The Expanse"

2. "The Widow"

3. "Tom Clancy's Jack Ryan"

4. "American Gods"

5. "Homecoming"